Σε μια προσπάθεια να ενδυναμώσει τους πελάτες με ανέπαφο και βολικό σχεδιασμό διακοπών, σε συνδυασμό με τη διαβεβαίωση των ειδικών της, η Thomas Cook India παρουσίασε το πρώτο εικονικό κατάστημα διακοπών στην Ινδία.

Η αφοσιωμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων ταξιδιού της εταιρείας θα είναι διαθέσιμη μέσω συνομιλίας μέσω βίντεο 365 ημέρες, από τις 8 π.μ. έως τις 12 μ.μ., για να καθοδηγήσει τους πελάτες με όλες τις ταξιδιωτικές τους απαιτήσεις, συμπεριλαμβανομένων εγχώριων και διεθνών διακοπών, υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας όπως ταξιδιωτική ασφάλιση, από άκρο σε άκρο Υπηρεσίες πιστοποίησης COVID, υπηρεσίες θεωρήσεων και άλλα.

Η εταιρεία οδηγεί ένα ολιστικό πρόγραμμα δημιουργίας εμπιστοσύνης τριών πτυχών που καλύπτει κάθε πτυχή της σωματικής ασφάλειας καθώς και της ψυχικής και οικονομικής ασφάλειας για να δώσει στον πελάτη πλήρη ηρεμία.

Το νέο κατάστημα εικονικών διακοπών που κυκλοφόρησε πρόσφατα σκοπεύει να υποστηρίξει τους πελάτες με άνετο και ανέπαφο σχεδιασμό διακοπών – από την ασφάλεια και την άνεση των σπιτιών τους χωρίς λήψη εφαρμογών ή προεγγραφή.