Η Thomas Cook (Ινδία) συνεργάστηκε με τη Mastercard και την HDFC Bank για να ξεκινήσει μια εκστρατεία διακοπών – #FunTasticAsia.

Αυτή η καμπάνια παρέχει άμεση έκπτωση στους πελάτες όταν κάνουν κράτηση για τις διακοπές τους σε προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας της Σιγκαπούρης, της Μαλαισίας, της Ταϊλάνδης και της Ινδονησίας.

Η προσφορά είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες HDFC Bank Mastercard. Η ειδική προσφορά ισχύει έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Η χαλάρωση των περιορισμών σε συνδυασμό με το καθεστώς μη έκδοσης βίζας/ευκολίας θεώρησης για προορισμούς μικρών αποστάσεων έχουν δημιουργήσει έντονη ζήτηση για τη Νοτιοανατολική Ασία.

Αποκλειστική προσφορά για κατόχους κάρτας HDFC Bank Mastercard: Έκπτωση 2.500,00 INR σε διακοπές στη Νοτιοανατολική Ασία (Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Ινδονησία) 40,00 INR και άνω ανά συναλλαγή με ισχύ ταξιδιού έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Ο Abraham Alapatt, πρόεδρος και επικεφαλής της χώρας – μάρκετινγκ, ποιότητα υπηρεσιών, υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και καινοτομία στην Thomas Cook India, δήλωσε:

«Μετά την επιτυχημένη συνεργασία μας με τη Mastercard και την HDFC Bank για το Dubai Expo 2020, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε αυτήν την αποκλειστική προσφορά – #FunTasticAsia με ελκυστικές εκπτώσεις για τους κατόχους καρτών HDFC Mastercard, σε διακοπές σε πολύ δημοφιλείς προορισμούς – Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Ταϊλάνδη και Ινδονησία. Διαλέξαμε προσεκτικά αυτούς τους προορισμούς για τη δημοτικότητά τους, τις σύντομες πτήσεις για εύκολη πρόσβαση και τις δωρεάν διαδικτυακές βίζες ή βίζες κατά την άφιξη.”