Την καμπάνια «Εγγύηση ότι κι αν συμβεί» συνεχίζει η Toshiba και το πρώτο τρίμηνο του 2012, προσφέροντας σε όλους τους αγοραστές φορητών υπολογιστών και tablet  για το χρονικό διάστημα  από την 1η Ιανουαρίου έως την 31η Μαρτίου 2012, την ασφάλεια της απόλυτης προστασίας απέναντι σε απρόβλεπτες καταστάσεις όπως ανεργία ή κλοπή.

Η Toshiba προσφέρει δωρεάν επισκευή σε περίπτωση ζημιάς από ατύχημα, αντικατάσταση σε περίπτωση κλοπής και επιστρέφει την αξία του προϊόντος σε περίπτωση απώλειας της εργασίας μέσα σε ένα χρόνο από την αγορά, σύμφωνα με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις της Εγγύησης.

Η προσφορά ισχύει από 1η Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2012 για τους κατοίκους της Ρουμανίας, Ελλάδας, Κύπρου, Μάλτας, Σερβίας και Σλοβενίας. Ο φορητός υπολογιστής θα πρέπει να έχει αγοραστεί σε κάποια από τις προαναφερθείσες χώρες. Η προσφορά ισχύει μόνο στη χώρα αγοράς και μόνο για τους κατοίκους της συγκεκριμένης χώρας.

Η προσφορά ισχύει για τους καταναλωτές που έχουν συμπληρώσει τα 18 ηλικιακά έτη, ενώ για να ισχύσει η Εγγύηση, η εγγραφή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε μια εβδομάδα από την αγορά.

Κώστας Μπιλιάνης