Ο ταξιδιωτικός πράκτορας Traveleague ιδρύθηκε από πρώην εισερχόμενα πρακτορεία και διευθυντές του Thomas Cook στα τέλη του 2019. Ο διευθυντής πωλήσεων της εταιρείας, Τζιοβάνι Κόκο, ολοκλήρωσε την πρώτη συνεργασία πωλήσεων.

Πίσω από την Traveleague AG είναι οι πρώην εισερχόμενες εταιρείες από τους Thomas Cook και Neckermann Reisen, Bergmann Touristik, Touralpin, Falk Tours, Falk Travel και πρώην διευθυντές της Thomas Cook International.

“Δεσμευόμαστε ρητά για σταθερές πωλήσεις μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων και πωλήσεων B2B μέσω Online ταξιδιωτικών πρακτορείων”, δήλωσε ο κ. Κόκο, Διευθυντής Πωλήσεων, του Traveleague.

Μετά τη συμμαχία συνεργασίας QTA, με την οποία επεκτείνεται η συνεργασία στην Αυστρία και τις χώρες της Μπενελούξ (Βέλγιο, Κάτω Χώρες και Λουξεμβούργο), ο Όμιλος TSS και η TVG Touristik συγκαταλέγονται πλέον μεταξύ των συνεργατών πωλήσεων.

Για τις αγορές της Γαλλίας, της Πολωνίας και της Τσέχικης Δημοκρατίας, η Traveleague συνεργάζεται με τη Schmetterling International και την Invia Czech Republic. 600 ταξιδιωτικά γραφεία έχουν επιλέξει μέχρι τώρα να συνεργαστούν με τον νέο διοργανωτή.

Για τη θερινή περίοδο, αν και φέτος οι διακοπές θα αποφασιστούν την τελευταία στιγμή, το Traveleague θα προσφέρει 300 καταλύματα για τη Γερμανία, 250 στην Αυστρία, 300 στην Ιταλία, 50 στην Πολωνία και 350 για Κροατία, Σλοβενία, Ουγγαρία και Τσεχία.

Οι πρώτες προσφορές για τη χειμερινή περίοδο 2020/21 αναμένεται να είναι διαθέσιμες για κράτηση στα μέσα Μαΐου. Η προσφορά θα αυξηθεί σε 2.000 ξενοδοχεία τον επόμενο χρόνο.

Από την έναρξη της λειτουργίας του Traveleague , έχουν προστεθεί και άλλες αλυσίδες ξενοδοχείων όπως το H10, το Agate, το Vienna House, το Valamar, το Maslinica και το Blu Hotels.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πολλά ξενοδοχεία στο πρόγραμμα ήταν προηγουμένως μέρος του προγράμματος των Thomas Cook και Neckermann, αλλά μετά την πτώχευσή τους, δεν ήταν πλέον διαθέσιμα για ταξιδιωτικά πρακτορεία.

Εκτός από ξενοδοχεία με τρία έως πέντε αστέρια, το Traveleague προσφέρει σύντομα ταξίδια, εκδρομές στην πόλη, εκδρομές σκι, πακέτα ευεξίας και διακοπές σε κάμπινγκ. Οι υπηρεσίες σιδηροδρόμων, λεωφορείων και πτήσεων θα εισαχθούν από το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

“Το επιχειρηματικό μοντέλο βασίζεται σε μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογία ταξιδιωτικών πρακτορείων εσωτερικού με ζήτηση πελατών και διαχείριση προσφορών βάσει δεδομένων”, λέει ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Φίλιπ Πφέτζιν.

Μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση μέσω των Amadeus Leisure IT, Traffics και Bewotec και προσωρινά ακόμη εν μέρει μέσω του Falk Travel, ενός από τους ιδρυτές του ταξιδιωτικού γραφείου.