Η Travelex, μια κορυφαία μάρκα συναλλάγματος στην αγορά, ανακοίνωσε τη δημιουργία περισσότερων από 1.200 νέων διεθνών θέσεων εργασίας.

Η ανακοίνωση ακολουθεί μια σειρά σημαντικών νέων συμβολαίων στις περιοχές APAC, Ευρώπη, MET και Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς τόσο οι διεθνείς αγορές ταξιδιών όσο και οι αγορές συναλλάγματος συνεχίζουν να ανακάμπτουν έντονα μετά την πανδημία.

Στην Ασία, η Travelex στρατολογεί πάνω από 50 ρόλους στη Σιγκαπούρη και τη Μαλαισία καθώς ανοίγουν ξανά οι τερματικοί σταθμοί των αεροδρομίων. Η εταιρεία ανακοινώνει σήμερα ότι έχει υπογράψει διετή επέκταση συμβολαίου με το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης και θα ενεργοποιήσει εκ νέου τα καταστήματά της στον τερματικό σταθμό Changi 2 που πρόκειται να ανοίξει ξανά σύντομα.

Η Travelex επεκτείνει επίσης το δίκτυο καταστημάτων της στα διεθνή αεροδρόμια της Κουάλα Λουμπούρ και του Διεθνούς Πενάνγκ, σύμφωνα με την αναζωπυρούμενη ταξιδιωτική ζήτηση. Καθώς η Ιαπωνία ανοίγει ξανά τα σύνορά της, οι επιχειρήσεις χονδρικής και συνεργατών της εταιρείας συνεχίζουν να επεκτείνονται, με πάνω από 55 νέους τραπεζικούς και εταιρικούς πελάτες να έχουν εγγραφεί τους τελευταίους 12 μήνες.

Σε όλη την περιοχή ANZ, η Travelex δημιουργεί περισσότερες από 100 θέσεις εργασίας λιανικής και κεντρικών γραφείων. Αυτές περιλαμβάνουν θέσεις στα νέα καταστήματα αεροδρομίων της Travelex στην Αδελαΐδα, το Μπρίσμπεϊν και το Κερνς. Επιπλέον, η Travelex κυκλοφόρησε πρόσφατα νέα ΑΤΜ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Darwin και θα εγκαινιάσει περισσότερα από δέκα νέα καταστήματα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία σε εμπορικά κέντρα υψηλού προφίλ και σε πόλεις-κλειδιά.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, πάνω από 1.000 νέες θέσεις δημιουργούνται σε επιχειρήσεις λιανικής, χονδρικής και κεντρικών γραφείων μετά από νέες συμβάσεις και την ανάκαμψη της ταξιδιωτικής βιομηχανίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Η Travelex κυκλοφόρησε πρόσφατα μια πλήρη γκάμα γραφείων και υπηρεσιών ATM στο αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου, το τέταρτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και ATM και γραφεία στο αεροδρόμιο East Midlands.

Ο Donald Muir, Διευθύνων Σύμβουλος της Travelex, δήλωσε: «Αυτή είναι μια εξαιρετικά συναρπαστική στιγμή για την Travelex, με τη δημιουργία περισσότερων από 1.200 διεθνών θέσεων εργασίας, περισσότερες από είκοσι νέες νίκες και ανανεώσεις συμβάσεων (με περισσότερες στο στάδιο των δρομολογίων) και έναν νέο CEO με υψηλός βαθμός ψηφιακής τεχνογνωσίας πρόκειται σύντομα να ενταχθεί στην επιχείρηση».