Η CTI Business Travel, η διεθνής εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών με πλήρεις υπηρεσίες, έχει ολοκληρώσει την πλήρη αναβάθμιση του Παγκόσμιου Συστήματος Διανομής (GDS) στην Travelport μετά από μια πρόσφατα υπογεγραμμένη πολυετή συμφωνία.

Η Travelport παρείχε στο CTI Business Travel ειδική εκπαίδευση και υποστήριξη καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας για να εξασφαλίσει την ομαλή μετάβαση.

Η εταιρεία διαχείρισης ταξιδιών είναι πλέον πλήρως ενσωματωμένη και χρησιμοποιεί πολλά εργαλεία Travelport για να προσαρμόσει και να αυτοματοποιήσει τις ενέργειες για να βελτιώσει τις ροές εργασίας, όπως το Quick Menu και το Custom Trip Quote.

Οι πράκτορες CTI Business Travel ανακοίνωσαν πως η διαδικασία ολοκλήρωσης κρατήσεων σιδηροδρόμων Amtrak είναι σημαντικά ταχύτερη χρησιμοποιώντας το Travelport, με πιο αποτελεσματική ροή εργασίας από ότι ήταν διαθέσιμη πριν από τη μετάβαση.

Η Travelport παρέχει επίσης στην CTI Business Travel τις δυνατότητες λιανικής που χρειάζονται οι πράκτορες της για αναζήτηση και κράτηση των πιο ολοκληρωμένων προϊόντων που προσφέρονται σε περισσότερες από 400 άλλες αεροπορικές εταιρείες που χρησιμοποιούν Travelport Branded Fare and Ancillaries.

Με την πρόσβαση στα εργαλεία Smartport Plugin της Travelport και τα εργαλεία παρακολούθησης υγείας και ασφάλειας, η εταιρεία με έδρα τις ΗΠΑ μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση σε κρίσιμες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τους ταξιδιώτες σχετικά με κυβερνητικούς περιορισμούς και μέτρα ασφάλειας των αεροπορικών εταιρειών στη ροή εργασίας τους.