Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Trip.com συνεργάζεται με την Amadeus, με στόχο την ενίσχυση της ανάκαμψης και επέκτασης του διαδικτυακού ταξιδιωτικού γραφείου που εδρεύει στην Κίνα.

Η λύση προσαρμοσμένης αναζήτησης Amadeus, η οποία υποστηρίζεται από την τεχνολογία cloud της Amadeus, θα επιτρέψει στις πλατφόρμες της Trip.com να διαχειριστούν την αυξανόμενη διαδικτυακή δραστηριότητας. Καθώς και την κλίμακα για να καλύψουν τη ζήτηση.

Μεγαλύτερη ευελιξία στον έλεγχο της δυναμικής διανομής περιεχομένου

Εκτός από την προσφορά υψηλής ποιότητας περιεχομένου πτήσης, ταχύτερων χρόνων απόκρισης και ακριβούς ακρίβειας, η λύση θα δώσει επίσης στο Trip.com μεγαλύτερη ευελιξία για τον έλεγχο της δυναμικής διανομής περιεχομένου.

Οι ομάδες ανάπτυξης συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια λύση αναζήτησης πτήσεων με βάση το cloud. Κάτι που μελλοντικά, θα κάνει την εμπειρία των πελατών σε όλα τα κανάλια εξαιρετική.

Στόχος είναι ένα καινοτόμο μέλλον με επίκεντρο τον πελάτη καθώς τα ταξίδια επιστρέφουν. Και η επιτυχία της τεχνολογίας cloud “αλλάζει το παιχνίδι”.

Στο Χρηματιστήριο Χονγκ Κονγκ ο Όμιλος Trip.com

Ο Όμιλος Trip.com, ο οποίος διαχειρίζεται το Trip.com καθώς και οι Ctrip, Qunar και Skyscanner, έχουν εισαχθεί επίσημα στο Χρηματιστήριο Χονγκ Κονγκ από προχθές 19 Απριλίου.

Το Trip.com Group είναι τώρα διπλά εισηγμένο. Στο Χρηματιστήριο Χονγκ Κονγκ και στο χρηματιστήριο NASDAQ στις ΗΠΑ.
Ο Όμιλος στο παρελθόν γνωστός ως Ctrip Group, μπήκε για πρώτη φορά στις δημόσιες αγορές στις ΗΠΑ το 2003.