Ο παγκόσμιος πάροχος ταξιδιωτικών υπηρεσιών Trip.com υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας (MOU) με τη Vietjet Air για να διευκολύνει τους ταξιδιώτες να αναζητούν και να κάνουν κράτηση για άλλες ταξιδιωτικές υπηρεσίες όταν επισκέπτονται τον ιστότοπο της αεροπορικής εταιρείας.

Για να επιτύχει αυτόν τον φιλόδοξο στόχο, ο όμιλος Trip.com θα λανσάρει μια γκάμα ταξιδιωτικών προϊόντων στον ιστότοπο της Vietjet, ενισχύοντας τις κρατήσεις ξενοδοχείων, τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες.

Θα παρέχει επίσης στη Vietjet τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, όπως η εικονική λύση Interline, για να διευρύνει το παγκόσμιο αποτύπωμα δικτύου της Vietjet.

Ενοποίηση δεδομένων

Η πρωτοβουλία ενοποίησης δεδομένων θα επιτρέψει στους πελάτες να επωφεληθούν από τα προγράμματα αφοσίωσης και των δύο μερών. Τα μέλη του Vietjet SkyJoy και του Trip.com Rewards μπορούν να συγκεντρώσουν πόντους ανταμοιβής για να ανταλλάξουν δώρα, αεροπορικά εισιτήρια και άλλα κίνητρα από μια πληθώρα προϊόντων και υπηρεσιών τρίτων.

Προώθηση αεροπορικών εισιτηρίων

Για να γιορτάσουν το ορόσημο, η Vietjet και ο Όμιλος Trip.com προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια ειδική προσφορά έκπτωσης έως και 50% σε αεροπορικά εισιτήρια έως τις 22 Ιανουαρίου 2024, η οποία ισχύει για ολόκληρο το δίκτυο πτήσεων της Vietjet.

Οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν κράτηση για πτήσεις Vietjet στο Trip.com, www.vietjetair.com ή στην εφαρμογή για κινητά Vietjet Air για να ξεκλειδώσουν έκπτωση 50% στους ναύλους εισάγοντας τον κωδικό TR24150.

Ισχύει έκπτωση 20% με τον κωδικό TR24120 και έκπτωση 10% με τον κωδικό TR24110*. Η προσφορά ισχύει για πτήσεις από 30 Μαρτίου έως 31 Οκτωβρίου 2024.

Οι τάσεις κρατήσεων του Βιετνάμ

Οι κρατήσεις στις πλατφόρμες του Ομίλου Trip.com πέρυσι για προϊόντα που σχετίζονται με το Βιετνάμ σχεδόν τριπλασιάστηκαν (299,7%) από έτος σε έτος (σε έτος).

Οι αφίξεις στο Βιετνάμ πέρυσι επίσης αυξήθηκαν, με τους αριθμούς για ολόκληρο το έτος να παρουσιάζουν ισχυρή άνοδο 344,2%.

Αντίστοιχη «όρεξη» υπήρξε και για τα εξερχόμενα ταξίδια από το Βιετνάμ, με τις διεθνείς κρατήσεις το 2023 να αυξάνονται κατά 213,2% σε ετήσια βάση.