Η TrustYou, από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σχολίων επισκεπτών στον κόσμο, ξεκίνησε το αποκλειστικό πακέτο βοήθειας ξενοδοχείων TrustYou Relief Pack.

Στόχο έχει να υποστηρίξει τους ξενοδόχους στην αποστολή τους να δώσουν προτεραιότητα στην καθαριότητα και αυτό να το μετατρέψουν σε βασικό πλεονέκτημα.

Το πακέτο, περιλαμβάνει δύο νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας TrustYou.

  1. Το σήμα Έμπιστης καθαριότητας και την κατηγορία κριτικής για τη δημόσια υγεία. Στο πλαίσιο της νέας εκστρατείας Recovery Race που επικεντρώθηκε στους πόρους ανάκτησης Covid-19, στην εκπαίδευση και στις οδηγίες εμπειρογνωμόνων, η εταιρεία παρουσιάζει τώρα χαρακτηριστικά προϊόντων που αξιοποιούν τις πιο σημαντικές ανέσεις του ξενοδοχείου σήμερα, την καθαριότητα και την ασφάλεια.Το αποκλειστικό σήμα TrustYou είναι αξιόπιστο για όλα τα ξενοδοχεία που περνούν μια διεξοδική έρευνα αξιολόγησης. Αποδεικνύοντας τη συμμόρφωσή τους με τα υψηλότερα πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής.
    Μόλις περάσει η αξιολόγηση, το σήμα μπορεί να ενσωματωθεί στον ιστότοπο του ξενοδοχείου όπου οι επισκέπτες μπορούν να δουν τη δέσμευση του ξενοδοχείου για καθαριότητα, που ενισχύεται από την TrustYou.
  2. Νέα αναλυτικά στοιχεία για την κατηγορία της Δημόσιας Υγείας. Η νέα κατηγορία αποτυπώνει τα συναισθήματα των επισκεπτών γύρω από το Covid-19. Συμπεριλαμβανομένων προτύπων καθαριότητας και νέων τεχνολογιών, απολύμανσης, μέτρων υγείας και ασφάλειας και προσωπικού εξοπλισμού προστασίας.
    Αυτές οι πληροφορίες θα δείξουν στους ξενοδόχους τι ακριβώς πιστεύουν οι επισκέπτες τους για τα μέτρα Covid-19 που έχει λάβει το ξενοδοχείο, τι χρειάζονται για να αισθάνονται ασφαλείς και τι περιμένουν από τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο.

Όπως όλες οι άλλες κατηγορίες κριτικών που προσφέρει η TrustYou. Η κατηγορία Δημόσια Υγεία χρησιμοποιεί την καλύτερη σημασιολογική ανάλυση της εταιρείας, η οποία μετρά και αναλύει τα συναισθήματα σε λέξεις-κλειδιά από εκατοντάδες χιλιάδες κριτικές επισκεπτών από όλο τον ιστό.