Με επιπλέον πτήσεις προς Κρήτη, Ρόδο και Κω έως τις 23 Νοεμβρίου, επεκτείνει τη σεζόν σε Ελλάδα η TUI. «Οι καλοκαιρινές διακοπές μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς», τονίζει ο κ. Stefan Baumert, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της TUI Γερμανίας.

Αυτός είναι ο λόγος που η εταιρία επεκτείνει τη σεζόν στην Κρήτη έως τις 23 Νοεμβρίου και προσφέρει 39 επιπλέον πτήσεις με 7.300 επιπλέον θέσεις μόνο για το Ηράκλειο.

Η Ρόδος και η Κως προσφέρουν επίσης πολλές επιλογές κράτησης με επιπλέον πτήσεις έως τις 9 Νοεμβρίου.

Ο όμιλος ξεκίνησε τη θερινή σεζόν στην Ελλάδα στις 26 Μαρτίου, «νωρίτερα από ποτέ», σύμφωνα με τον Baumert Τώρα η σεζόν θα επεκταθεί σε 38 εβδομάδες, 268 ημέρες. Η ζήτηση για ταξίδια διακοπών είναι πλέον πέρα από τη συνηθισμένη υψηλή περίοδο, υπογράμμισε.

Οι επισκέπτες αναζητούν περισσότερη ευελιξία στους χρόνους, ενώ η τάση προς πολιτιστικά και αθλητικά ταξίδια την άνοιξη και το φθινόπωρο γίνεται επίσης πιο σημαντική.

Εκτός από τους ελληνικούς προορισμούς, η TUI επεκτείνει τις πτήσεις και προς τα αεροδρόμια του Νταλαμάν, της Τζέρμπα και το Χαμμαμέτ στην Τυνησία.