Η TUI ζήτησε συγγνώμη όταν ένας αγανακτισμένος πελάτης της έστησε σκαλωσιά έξω από ένα υποκατάστημα της εταιρείας στο Κεντ. Με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο διαμαρτυρήθηκε επειδή ο ταξιδιωτικός οργανισμός “κατέστρεψε τον γάμο του”,  ζητώντας πίσω τα χρήματα του.

Η Σάρα και ο Τζέισον Κουπόρτ, όπως αναφέρουν τα Βρετανικά Μέσα πλήρωσαν στην TUI 4.500 ευρώ για τον γάμο τους στην Ζάκυνθο τον Σεπτέμβριο με 100 καλεσμένους. Αλλά όταν πήγαν εκεί ανακάλυψαν ότι ο χώρος του ξενοδοχείου ήταν για 45 καλεσμένους.
Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τους ζητήθηκε να πληρώσουν επιπλέον χρήματα για να βρεθεί νέος χώρος, διαφορετικά οι καλεσμένοι του γάμου θα βρίσκονταν στον χώρο της πισίνας του ξενοδοχείου μαζί με τους λουόμενους.
Αναγκάστηκαν να νοικιάσουν άλλο χώρο για τους καλεσμένους. Εδώ και πέντε μήνες ζητούν πίσω τα χρήματα τους, αλλά η εταιρεία απορρίπτει το αίτημα τους.

“Δεν φεύγω και δεν κατεβάζω την σκαλωσιά μέχρι η TUI να μου δώσει πίσω τα χρήματα που πλήρωσα για τον χώρο, δηλώνει στα Βρετανικά Μέσα ο Τζέισον Κουπόρτ.
Περάσαμε μια εβδομάδα προσπαθώντας να βρούμε έναν νέο χώρο για τον γάμο με δικά μας έξοδα”.

Η TUI μετά την διαμαρτυρία με την σκαλωσιά ζήτησε “συγγνώμη” από το ζευγάρι στο οποίο θα επιστρέψει πλήρως τα χρήματα των διακοπών του καθώς και τα επιπλέον έξοδα.