Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η TUI άνοιξε και επίσημα το πρώτο θέρετρο της luxury επωνυμίας της -που σχεδίαζε εδώ και καιρό- το The Mora στην Ζανζιβάρη.

Η στρατηγική ανάπτυξης ξενοδοχείων του TUI Group εστιάζει ολοένα και περισσότερο σε προορισμούς όπου μπορεί να αναπτυχθεί μια ποικιλία από επωνυμίες ξενοδοχείων για να καλύψει τις διαφορετικές ανάγκες διακοπών των επισκεπτών.

Η Ζανζιβάρη, για παράδειγμα, είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών όλο το χρόνο. Επομένως, δεν είναι τυχαίο ότι η TUI επέλεξε το νησί στα ανοικτά των ακτών της Ανατολικής Αφρικής για το λανσάρισμα της νέας ξενοδοχειακής μάρκας της.

Το The Mora Zanzibar βρίσκεται στην παραλία Muyuni και διαθέτει 250 δωμάτια σε διάφορες κατηγορίες και τέσσερα εστιατόρια.

Xαλαρή πολυτέλεια

Η νέα επωνυμία προέρχεται από τη λατινική λέξη για «παύση» και η εμπειρία του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί για παραθεριστές που αναζητούν χαλαρή, σύγχρονη πολυτέλεια εξαιρετικά προσαρμοσμένη και με ευέλικτη προσέγγιση.

«Σε σύγκριση με άλλες πολυτελείς μάρκες, προσφέρουμε πιο χαλαρή πολυτέλεια. “Όλα μπορούν, τίποτα δεν πρέπει” είναι ο τρόπος με τον οποίο θα μπορούσατε να περιγράψετε το σύνθημά μας, λέει ο Artur Gerber, διευθύνων σύμβουλος της TUI Blue Hotels και τώρα και του The Mora.
Στόχος είναι να προσφέρουμε χαλαρή, σύγχρονη πολυτέλεια με εξατομικευμένες υπηρεσίες.»

Χωρίς σταθερές ώρες γεύματος

Δεν υπάρχουν σταθερές ώρες γεύματος. Οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν πρωινό το απόγευμα ή δείπνο το πρωί. Τουλάχιστον ένα από τα εστιατόρια του θέρετρου είναι ανοιχτό όλο το εικοσιτετράωρο.

Το φαγητό μαγειρεύεται με φρέσκα, τοπικά και εποχιακά υλικά. Το μίνι μπαρ είναι εξατομικευμένο για κάθε επισκέπτη.

Στο θέρετρο στη Ζανζιβάρη, όλα τα γεύματα και τα ποτά στα τέσσερα εστιατόρια περιλαμβάνονται στην τιμή, καθώς δεν υπάρχουν καταστήματα εστίασης σε κοντινή απόσταση.

Στενή συνεργασία με τοπικούς παρόχους

«Οι εμπειρίες είναι σημαντικές και εδώ συνεργαζόμαστε με τοπικούς παρόχους, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βιώσουν κάτι ξεχωριστό», εξηγεί ο Artur Gerber.

Επιπλέον, το θέρετρο διαθέτει τέσσερις πισίνες, ένα μεγάλο σπα και χώρο γυμναστικής και μια παιδική λέσχη, όπου τα παιδιά φροντίζονται με πολύ εξατομικευμένο τρόπο.

Το χαρτοφυλάκιο της TUI Hotels & Resorts περιλαμβάνει ήδη άλλα τρία ξενοδοχεία στη Ζανζιβάρη, δύο Riu και το TUI Blue Bahari Zanzibar, ενώ σχεδιάζονται ήδη περαιτέρω επενδύσεις.