Σε μια ξεχωριστή κίνηση η TUI προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της άλλα δύο ξενοδοχεία στην Τουρκική Ριβιέρα.

Η TUI Magic Life Belek θα ανοίξει εκ νέου ως το Sun & Fun Premium Hotel για τη θερινή περίοδο του 2018, ειδικά για τους Ρώσους επισκέπτες που επιστρέφουν στην περιοχή της Αττάλειας, ενώ η TUI Magic Life αναλαμβάνει το πρώην Robinson Club Masmavi.

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσφέρουμε το TUI Magic Life Masmavi στους Γερμανόφωνους και διεθνείς πελάτες μας από το καλοκαίρι του 2018. Το μέγεθος του θέρετρου -προσφέροντας πολύ χώρο για δραστήριες διακοπές- είναι ιδανικό για την ιδέα του all-inclusive club “, δήλωσε ο Andreas Pospiech, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Magic Life GmbH.

Η TUI Germany αύξησε τον κύκλο εργασιών της κατά 6% αυτό το καλοκαίρι, τους πελάτες της κατά 3%, ενώ παρουσίασε αύξηση των μέσων τιμών κατά 3%, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Ομίλου.

Ο συνολικός Όμιλος TUI σημείωσε αύξηση εσόδων 9% για το καλοκαίρι του 2017, αύξηση του αριθμού των πελατών κατά 4% και αύξηση των μέσων τιμών κατά 5%.

Για το χειμώνα 2017/18, η TUI Γερμανίας έχει αυξήσει μέχρι στιγμής κατά 10% τον αριθμό των πελατών της και κατά 3% τις μέσες τιμές.