Σύνταξη tourismtoday.gr

Ο TUI Group επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της παγκόσμιας ξενοδοχειακής μάρκας TUI Blue με διεθνείς συνεργασίες στις οποίες τα ξενοδοχεία λειτουργούν είτε βάσει συμβάσεων διαχείρισης είτε από franchisees.

Ήδη 13 νέα ανοίγματα σε τέσσερις ηπείρους έχουν προγραμματιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

H TUI Blue ανακοινώνει την προσθήκη εντελώς νέων προορισμών στο χαρτοφυλάκιο των ξενοδοχείων της, όπως η Κίνα, η Σενεγάλη, η Καμπότζη και το Κουρασάο.

Το καλοκαίρι του 2023, η TUI Blue θα ανοίξει αρχικά πέντε ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς στις Βαλεαρίδες Νήσους, την Κύπρο, την Αίγυπτο και την Ταϊλάνδη.
Επιπλέον, θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός νέου ξενοδοχείου στο Reutte της Αυστρίας.

Τα επερχόμενα ξενοδοχεία στην Ασία βρίσκονται σε παραλιακές τοποθεσίες στην Ταϊλάνδη, την Καμπότζη και στο κινεζικό νησί Χαϊνάν.
Με δύο ακόμη ξενοδοχεία, θα αντιμετωπιστεί επίσης η ζήτηση των Κινέζων τουριστών για διακοπές σε δημοφιλείς πόλεις όπως το Φουγιάνγκ στην Ταϊτσάνγκ.
Υπάρχουν επίσης σχέδια για ένα ξενοδοχείο στη Σενεγάλη και ένα νέο κτίριο στο νησί Κουρασάο της Καραϊβικής.

Περαιτέρω διεύρυνση της ατζέντας

Περαιτέρω επέκταση του χαρτοφυλακίου ξενοδοχείων βρίσκεται ήδη στον ορίζοντα, ανακοινώνει ο Artur Gerber, Διευθύνων Σύμβουλος της TUI Blue.
Όπως υπογράμμισε «θέλουμε να καθιερώσουμε το TUI Blue ως μαγνήτη επισκεπτών για συναρπαστικούς νέους προορισμούς διακοπών.
Για το σκοπό αυτό, έχουμε δημιουργήσει ομάδες έμπειρων προγραμματιστών ξενοδοχείων στο Ντουμπάι και το Χονγκ Κονγκ, οι οποίοι διαπραγματεύονται επί του παρόντος τις επόμενες ευκαιρίες ανάπτυξης».