Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Turkish Airlines ανανέωσε το ηλεκτρονικό της κατάστημα αγορών shopandmiles.com, δίνοντας του μια νέα εμφάνιση τόσο σχεδιαστικά όσο και τεχνολογικά.

Με το νέο της σχέδιο που προσφέρει μια προνομιακή εμπειρία αγορών, όπου τα μέλη της Miles & Smiles μπορούν να εξαργυρώσουν τα μίλια τους όπως θέλουν και λειτουργεί με προσέγγιση εστιασμένη στις υπηρεσίες.

Τα μέλη του Miles & Smiles θα μπορούν να αγοράσουν έναν καφέ με τα μίλια τους ή να τα μετατρέψουν σε ένα νόστιμο γεύμα ή να τα χρησιμοποιήσουν για μια πληθώρα προϊόντων και δωροκάρτες.

«Τα μέλη μας θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τα μίλια τους σε κάθε μέρος της ζωής τους και να επωφελούνται από τις υπηρεσίες των πιο δημοφιλών εθνικών και διεθνών εταιρειών της χώρας μας στους αντίστοιχους τομείς τους», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Δρ Ahmet Bolat, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines.

Ο ιστότοπος shopandmiles.com συνεργάστηκε επίσης με τις πιο πολύτιμες μάρκες με τους κορυφαίους μανδύες στους τομείς τους στην Τουρκία. Επίσης, προκειμένου να αυξηθούν οι εναλλακτικές λύσεις εξαργύρωσης σε μίλια, προστίθενται πολλές νέες επωνυμίες στην πλατφόρμα ως συνεργάτης του προγράμματος Miles & Smiles.