Η Turkish Airlines θα συνεργαστεί με τον Dr. Mehmet Oz, τον παραγωγό και τον οικοδεσπότη του παγκοσμίου φήμης “The Dr. Oz Show“, στο έργο “Fly Good Feel Good“. Ο μεταφορέας της Τουρκίας θέλει να προσφέρει ακόμα πιο άνετη και υγιή ταξιδιωτική εμπειρία στους επιβάτες του.

Η συνεργασία μεταξύ της Turkish Airlines και του Dr. Oz θα αποτελέσει μέρος του έργου “Fly Good Feel Good”, το οποίο δημιουργήθηκε για να βελτιώσει την εμπειρία του εμπορικού σήματος της Turkish Airlines, που παρέχεται στους επιβάτες.

Το έργο περιλαμβάνει σύντομα βίντεο με συμβουλές εμπειρογνωμόνων που παρουσιάζονται στην επίσημη ιστοσελίδα της Turkish Airlines, σε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων και σε συστήματα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης καθώς και σε έντυπα έγγραφα.

Με τη βοήθεια των πιλότων της Turkish Airlines, του πληρώματος θαλάμου επιβατών και του Flying Chef της πτήσης TK01 από την Κωνσταντινούπολη στη Νέα Υόρκη ο Dr. Oz έκπληψε τους επιβάτες πριν γυρίσουν το περιεχόμενο για την ημερήσια εκπομπή του και το έργο Fly Good Feel Good. Ως μέρος αυτής της ειδικής πτητικής εμπειρίας, ο Δρ. Οζ διασκεύασε περίπου 300 επιβάτες αυτής της ειδικής πτήσης με δώρα και μηνύματα που ενέπνευσαν την υγεία του συστήματος ψυχαγωγίας κατά την πτήση.

“Η βελτίωση της άνεσης και της απόλαυσης των πτήσεων των επιβατών μας με τη συνεχή βελτίωση της επωνυμίας μας αποτελεί μία από τις κορυφαίες μας προτεραιότητες”, δήλωσε ο κ. M. İlker Ayci, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και της εκτελεστικής επιτροπής των Turkish Airlines. Το πως αισθάνεται ο επιβάτης είναι τόσο σημαντικό για εμάς όσο το βραβείο σχετικά με την ποιότητα των υπηρεσιών μας. Ο Δρ Oz θα δημιουργήσει μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα επί του σκάφους, όπου οι επιβάτες μας θα αισθανθούν καλύτερα το πλεονέκτημα να πετούν με τις τουρκικές αερογραμμές “.

“Η Turkish Airlines είναι παγκοσμίως γνωστή και έχει βραβευτεί για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και την τέλεια τροφοδοσία. Το “Fly Good Feel Good” είναι επίσης ένα εντυπωσιακό έργο που έχει επίγνωση της διάστασης της υγείας και της ευεξίας των αεροπορικών ταξιδιών. Πιστεύω ότι το έργο αυτό αποτελεί ένα καλό παράδειγμα της προσοχής που δίνεται στους επιβάτες, φέρνοντας την εμπειρία των μαρκών της Turkish Airlines σε υψηλότερο επίπεδο ». Ο Δρ. Oz σχολίασε για το έργο.

Η συνεργασία με τον Dr. Oz είναι η επόμενη φάση του έργου Fly Good Feel Good, το οποίο απευθύνεται σε όλες τις ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την πτήση, προκειμένου οι επιβάτες να έχουν καλή πτήση σε όλες τις πτυχές, .

Στο πλαίσιο του έργου “Fly Good Feel Good”, η Turkish Airlines έχει επίσης ξεκινήσει την εθελοντική πρακτική “Flying Doctor” για το πότε χρειάζεται ένας γιατρός, ο οποίος επιτρέπει στους γιατρούς που εγγράφονται στο πρόγραμμα και κερδίζουν επιπλέον μίλια Πτήσεις.

Στις τελευταίες φάσεις του έργου, οι τουρκικές αεροπορικές εταιρείες θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν ικανοποίηση των επιβατών σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα και θα συνεχίσουν να συμβουλεύουν τους επιβάτες τους για την υγιεινή διαβίωση.