Η Uber επεκτείνει την περίοδο  για προκράτηση δρομολογίων από 30 ημέρες σε 90 ημέρες για να ενισχύσει τις δραστηριότητές της στις μετακινήσεις από και προς τα αεροδρόμια.

Ιδιαίτερα οι επαγγελματίες ταξιδιώτες ενθαρρύνονται να κάνουν κράτηση όσο το δυνατόν νωρίτερα για να μειώσουν το κόστος. Τώρα η Uber μπορεί πιο εύκολα να τους στοχεύσει όταν επιλέγουν την πτήση τους.

Η επέκταση αυτή είναι ένα από τα πολλά νέα προϊόντα και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να απευθύνονται σε εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας κατηγορίας, της Business Comfort, η οποία θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες της Uber for Business αργότερα φέτος. Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, αλλά η Uber είπε ότι είναι μια «μοναδική εμπειρία business class».

Καλύτερο το ταξίδι προς το αεροδρόμιο

Εκτός από το μεγαλύτερο παράθυρο κρατήσεων, η Uber είπε ότι θέλει συνολικά να κάνει τα ταξίδια «λιγότερο αγχωτικά και πιο αβίαστα» στα αεροδρόμια.

Μια νέα λειτουργία εφαρμογής θα καθοδηγεί τους ανθρώπους από την πύλη στην τοποθεσία παραλαβής χρησιμοποιώντας οδηγίες και εικόνες, αν και καλύπτει μόλις 30 αεροδρόμια προς το παρόν.

Θα εμφανίζει επίσης το χρόνο που θα χρειαστεί κανείς για να περπατήσει αυτή τη διαδρομή. Παράλληλα θα φαίνονται οι χρόνοι πεζοπορίας για τις περιοχές παραλαβής αποσκευών κάτι όμως που θα γίνει αργότερα.

Η εταιρεία συνεχίζει να στοχεύει στον εταιρικό τομέα, με μια ώθηση προς τα ηλεκτρικά οχήματα που προσελκύουν όλο και περισσότερο τις επιχειρήσεις που θέλουν να μειώσουν τις εκπομπές άνθρακα.