Η United Airlines επέκτεινε ξανά την ισχύ των εισιτηρίων για όλα τα εντελώς αχρησιμοποίητα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τον Μάιο του 2019.

Σύμφωνα με τη νέα πολιτική, τα αχρησιμοποίητα εισιτήρια που αγοράστηκαν από τον Μάιο του 2019 έως το τέλος του τρέχοντος έτους θα ισχύουν μέχρι το τέλος του 2023. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν την ή μετά την 1η Ιανουαρίου του επόμενου έτους θα ισχύουν για 12 μήνες από την ημερομηνία έκδοσης.

Προηγουμένως, ο αερομεταφορέας είχε ορίσει την ημερομηνία λήξης για τα εισιτήρια που αγοράστηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας στο τέλος του τρέχοντος έτους ή 12 μήνες από την ημερομηνία αγοράς, όποιο από τα δύο έπεφτε αργότερα.

Επίσης την Πέμπτη, η United ανακοίνωσε ότι οι πελάτες μπορούν να ακυρώσουν εντελώς αχρησιμοποίητα βασικά εισιτήρια και να διατηρήσουν αυτά τα κεφάλαια ως πίστωση σε άλλο εισιτήριο. Θα υπολογιστεί ένα τέλος ακύρωσης 49,50 $ ανά διαδρομή για εισιτήρια εσωτερικού και 99,50 $ ανά διαδρομή για εισιτήρια εξωτερικού.

Η United παραδοσιακά δεν επέτρεπε αλλαγές στα βασικά δρομολόγια της οικονομίας, αν και επέτρεπε τέτοιες αλλαγές χωρίς χρέωση κατά τη διάρκεια τμημάτων της πανδημίας. Η πιο πρόσφατη απαλλαγή του αερομεταφορέα που σχετίζεται με την πανδημία για τη βασική οικονομία έληξε στα τέλη του 2021.

Η United σχεδιάζει να διατηρήσει τη νέα πολιτική μακροπρόθεσμα.