Σύνταξη tourismtoday.gr

Η United Airlines έχει βελτιώσει την πολιτική της για οικογένειες. Διευκολύνει τα παιδιά κάτω των 12 ετών να κάθονται δωρεάν δίπλα σε έναν ενήλικα, συμπεριλαμβανομένων των πελατών που αγοράζουν εισιτήρια Basic Economy.

Ο αμερικανικός αερομεταφορέας είπε ότι η νέα πολιτική οφείλεται στις επενδύσεις σε μια νέα διαδικτυακή λειτουργία χάρτη θέσεων που βρίσκει δυναμικά διαθέσιμες γειτονικές θέσεις τη στιγμή της κράτησης.

Οι πελάτες που ταξιδεύουν με παιδιά κάτω των 12 ετών θα αρχίσουν να βλέπουν αμέσως περισσότερες επιλογές γειτονικών καθισμάτων. Η πλήρης αλλαγή πολιτικής θα τεθεί σε ισχύ στις αρχές Μαρτίου και δεν περιλαμβάνει θέσεις United Polaris, United First Class ή Economy Plus.

Όταν οι παρακείμενες θέσεις δεν είναι διαθέσιμες πριν από το ταξίδι -λόγω παραγόντων όπως κρατήσεις της τελευταίας στιγμής, πλήρεις πτήσεις ή μη προγραμματισμένες αλλαγές αεροσκαφών- η νέα πολιτική της United επιτρέπει επίσης στους πελάτες να μεταβούν δωρεάν σε πτήση προς τον ίδιο προορισμό με διαθεσιμότητα διπλανών θέσεων στην ίδια καμπίνα.

Επίσης, οι πελάτες δεν θα χρεωθούν εάν υπάρχει διαφορά στην τιμή του ναύλου μεταξύ της αρχικής και της νέας πτήσης.