Μια πτήση UPS 747 πετά τώρα από την Ινδία απευθείας στην Ευρώπη και συνδέει τους πελάτες της UPS με τις αγορές της Βόρειας και της Λατινικής Αμερικής πέντε ημέρες την εβδομάδα.

Αυτό διπλασιάζει την προηγούμενη χωρητικότητα της εταιρείας από και προς την Ινδία για μικρομεσαίους επιχειρηματικούς πελάτες που θέλουν να αυξήσουν τη βάση εσόδων τους. Η πρώτη απευθείας πτήση της UPS από την Ινδία θα συνδέσει το Δελχί με τον μεγαλύτερο διεθνή κόμβο της στην Κολωνία της Γερμανίας.

Η UPS είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, με έσοδα 84,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων το 2020 και παρέχει ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων λύσεων εφοδιαστικής για πελάτες σε περισσότερες από 220 χώρες και περιοχές.

Οι πελάτες διαφοροποιούν τις αλυσίδες εφοδιασμού τους καθώς ανταποκρίνονται σε διακοπές πανδημίας. Και ο χώρος φορτίου στην κοιλιά των επιβατικών αεροσκαφών – συνήθως αξιόπιστος και οικονομικός – έχει μειωθεί σημαντικά. Τώρα, ενισχυμένοι από τη ζήτηση της αγοράς και με το βλέμμα στην επιχειρηματική συνέχεια, οι Ινδοί επιχειρηματίες αναζητούν αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις για την εισαγωγή και την εξαγωγή προϊόντων.

Ένα έξυπνο παγκόσμιο δίκτυο logistics που συνδέει αγοραστές και πωλητές με ταχύτητα, ακρίβεια και ευκολία, ανεξάρτητα από την απόσταση που τους χωρίζει. Μια αποστολή να κάνει την επιχειρηματική δραστηριότητα πέρα ​​από τα διεθνή σύνορα εξίσου εύκολη με την επιχειρηματική δραστηριότητα σε όλη την πόλη.

Περισσότερη χωρητικότητα με το Boeing 747 (ωφέλιμο φορτίο 307.000 λιρών), που μεταφράζεται σε χαμηλότερο κόστος για τους πελάτες και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων με λιγότερες πτήσεις που απαιτούνται.

«Όταν η ζήτηση των επιχειρήσεων αυξάνεται και οι όγκοι διεθνώς αμφισβητούνται, αυτό που χρειάζεστε είναι ένα έξυπνο δίκτυο logistics που μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό που ζητούν οι πελάτες, σε ένα αλλαγμένο επιχειρηματικό περιβάλλον. Η ευελιξία σύνδεσης μεγάλων οικονομιών με την Ινδία μέσω απευθείας πτήσης για εξαγωγές και εισαγωγές είναι ένα παράδειγμα καλύτερης όχι μεγαλύτερης στρατηγικής της UPS και θα προσφέρει αξιοπιστία και διευρυμένη χωρητικότητα στους πελάτες της UPS», δήλωσε ο Rachid Fergati, Διευθύνων Σύμβουλος Μέσης Ανατολής, Κεντρικής Ασίας για την UPS.

«Η Ινδία είναι αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής μας για τη διεθνή ανάπτυξη. Αυτός είναι ο λόγος που ανοίξαμε ένα ειδικό τερματικό εξπρές στο αεροδρόμιο του Δελχί πέρυσι», δήλωσε ο Deepak Shrivastava, country manager της UPS Express India. «Οι τελευταίοι μήνες ήταν ένα σημείο καμπής για τις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού. Όμως ήμασταν έτοιμοι. Λειτουργούμε για περισσότερο από έναν αιώνα, πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε από τους ανταγωνιστές μας. Αν κάτι ξέρουμε να κάνουμε, είναι πώς να μετατρέπουμε τις προκλήσεις σε ευκαιρίες».

Η απευθείας πτήση μεταξύ Ινδίας και Ευρώπης θα διατηρήσει τις αλυσίδες εφοδιασμού σε κίνηση, θα παρέχει καλύτερη συνδεσιμότητα και θα αυξήσει την προβλεψιμότητα για τους πελάτες της UPS. Βασιζόμενη στο έξυπνο παγκόσμιο δίκτυο logistics της UPS και ανταποκρινόμενη στην αύξηση της ζήτησης από επιχειρήσεις που επιδιώκουν να επεκταθούν σε νέες αγορές και να προσεγγίσουν ταχύτερα τους παγκόσμιους πελάτες τους, η UPS ξεκίνησε επίσης νέες πτήσεις προς το Τελ Αβίβ και την Κωνσταντινούπολη. Το μονοπάτι του Τελ Αβίβ θα ξεκινά από την Κολωνία και θα συνδέεται μέσω Λάρνακας και ακολουθεί το Τελ Αβίβ, ενώ η πτήση της Κωνσταντινούπολης θα συνδέει την Κωνσταντινούπολη με το κέντρο της UPS στην Κολωνία έξι ημέρες την εβδομάδα.