Ο νέος αερομεταφορέας Vietjet συνεργάστηκε με το Facebook για να ξεκινήσει το πρόγραμμα προώθησης του τουρισμού, το “Immense Vietnam – Fly green with Vietjet”.

To Βιετνάμ έχει ψηφιστεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο για ταξίδια μετά τον COVID-19 από το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό των ΗΠΑ, Travel + Leisure, χάρη στο πανέμορφο φυσικό τοπίο, τη λογική τιμή και τον αποτελεσματικό έλεγχο της πανδημίας.

Το πρόγραμμα είναι μέρος του έργου “Proud Vietnam” που ξεκίνησε από το Υπουργείο Σχεδιασμού και Επενδύσεων του Βιετνάμ (MPI) και το Facebook, το οποίο στοχεύει στην προώθηση της οικονομίας και του τουρισμού στο Βιετνάμ μετά τον κορωνοϊό.

Με την ευκαιρία αυτή, η Vietjet ανακοίνωσε την προσφορά της, προσφέροντας έκπτωση 50% στους ναύλους εισιτηρίων για όλες τις εσωτερικές διαδρομές, δίνοντας στους τουρίστες την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη διαχρονική γοητεία του βιετναμέζικου πολιτισμού, της κουζίνας και των ανθρώπων.

Με το “Πετάξτε πράσινα με το Vietjet”, οι Vietjet, MPI και Facebook προσφέρουν στους επιβάτες ενδιαφέρουσες εμπειρίες σε πράσινες πτήσεις στα πιο όμορφα μέρη του Βιετνάμ. Αυτό το έργο αναμένεται να αποτελέσει πηγή εθνικής υπερηφάνειας για τον βιετναμέζικο λαό και να προωθήσει το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής και διεθνούς κοινότητας στον τομέα των επιχειρηματικών επενδύσεων και της τουριστικής ανάπτυξης.