Σύνταξη: tourismtoday.gr

To IHG Hotels & Resorts ανακοίνωσε το ευρωπαϊκό ντεμπούτο της νέας πολυτελούς μάρκας Vignette Collection.
Σε συνεργασία με την JJW Hotels & Resorts (JJW), υπέγραψε συμφωνία για ακίνητα στην Πορτογαλία και την Αυστρία. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης ένα νέο ακίνητο για τη μάρκα voco ξενοδοχείων του IHG με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας.

Η Vignette Collection κυκλοφόρησε πριν από λιγότερο από τέσσερις μήνες. Και είναι το 17ο μέλος της οικογένειας επωνυμίας της IHG.

Grand Hotel Wien, Βιέννη, Αυστρία

Μόλις λίγα λεπτά από την Κρατική Όπερα της Βιέννης, το Grand Hotel Wien έχει μακροχρόνια φήμη ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της πόλης. Προσφέρει 205 δωμάτια που κυμαίνονται από superior δωμάτια έως μια προεδρική σουίτα.
Οι εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν 11 αίθουσες συσκέψεων, μια αίθουσα χορού, τέσσερα εστιατόρια, ένα μπαρ και lounge και ένα σπα.

Το Grand Hotel Wien άνοιξε για πρώτη φορά το 1870 και ήταν ένα λαμπρό παράδειγμα καινοτομίας, της εποχής με 300 δωμάτια, ανελκυστήρες ατμού και ένα τηλεγραφείο.
Βρέθηκε στο κέντρο της βιεννέζικης υψηλής κοινωνίας σε όλη την ιστορία του.

Το ξενοδοχείο θα υποβληθεί σε ανακαίνιση πριν από το άνοιγμα στους επισκέπτες ως μέρος της συλλογής Vignette το 2022.

Penina Resort & Golf, Αλγκάρβε, Πορτογαλία

Το Penina Resort & Golf, στο Αλγκάρβε, φημίζεται για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, την πορτογαλική γοητεία και τα εξαιρετικά γήπεδα γκολφ.

Με 188 δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων των Grand Suites, το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης χώρο συναντήσεων και δεξιώσεων, τέσσερα εστιατόρια, δύο μπαρ και 380 στρέμματα με τρία γήπεδα γκολφ.

Σε μικρή απόσταση από την παραλία και κοντά στην πόλη Portimao, αυτό το ξενοδοχείο χτίστηκε το 1966 δίπλα στο γήπεδο γκολφ Penina. Ένα από τα πρώτα γήπεδα γκολφ στο Αλγκάρβε και έδρα του Πορτογαλικού Open.
Λόγω ανακαίνισης, το ξενοδοχείο πρόκειται να ανοίξει ως μέρος της συλλογής Vignette το 2022.

Ξενοδοχείο Dona Filipa, Αλγκάρβε, Πορτογαλία

Σε αμμώδεις ακτές δίπλα σε μερικά από τα καλύτερα γήπεδα γκολφ της περιοχής, το Dona Filipa Hotel έχει 154 δωμάτια και σουίτες.

Διαθέτει δύο εστιατόρια και δύο μπαρ, σπα, πισίνα, γήπεδο τένις, beach club και παιδική λέσχη, καθώς και χώρους συναντήσεων. Υπήρξε μια δημοφιλής επιλογή για επισκέπτες αναψυχής και επαγγελματίες.

Το ξενοδοχείο άνοιξε για πρώτη φορά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 1968. Την ίδια μέρα με τον γάμο μεταξύ της Dona Filipa και του John I της Πορτογαλίας.
Θα υποβληθεί σε ανακαίνιση και πρόκειται να ανοίξει ως ιδιοκτησία της συλλογής Vignette το 2022.

voco Algarve, Πορτογαλία

Καθώς συνεχίζει να αναπτύσσει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο της, η IHG υπογράφει ένα νέο ακίνητο voco hotels σε συνεργασία με την JJW.

Με θέα στον Ατλαντικό Ωκεανό στην παραλία Ancão του, το Formosa Park Apartment ολοκληρώνει την ανακαίνιση και τη μετατροπή του σε voco Algarve, πριν ανοίξει στις αρχές του 2022. Θα προσφέρει 61 διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, εστιατόριο και μπαρ.

Τον Αύγουστο του 2021, η Vignette Collection έγινε η έκτη μάρκα που προστέθηκε στο χαρτοφυλάκιο της IHG τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ανεβάζοντας στις 17 τις μάρκες σε πάνω από 6.000 ξενοδοχεία σε περισσότερες από 100 χώρες.