Οι πελάτες της Virgin Atlantic μπορούν να κάνουν κράτηση με αυτοπεποίθηση φέτος με την εισαγωγή δωρεάν ασφαλιστικής κάλυψης COVID-19 για όλες τις νέες και υπάρχουσες κρατήσεις.

Το συμβόλαιο, το οποίο ισχύει αυτόματα για όλες τις πτήσεις που έχουν κάνει κράτηση με την Virgin Atlantic, έχει σχεδιαστεί για να συμπληρώνει την υπάρχουσα ταξιδιωτική ασφάλιση και να παρέχει επιπλέον σιγουριά για επερχόμενα ταξίδια, είτε οι πελάτες έχουν ήδη κάνει κράτηση είτε σχεδιάζουν μια απόδραση.

Σε περίπτωση που αυτοί ή οποιοσδήποτε άλλος στην κράτηση τους, νοσήσει με απο τον COVID-19 ενώ ταξιδεύει, το Virgin Atlantic COVID-19 διασφαλίζει ότι καλύπτονται τα σχετικά έξοδα, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό είναι το ταξίδι ή ακόμα και αν επισκέπτονται έναν άλλο προορισμό στο ίδιο ταξίδι στο εξωτερικό.

Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο διασφαλίζεται από την Allianz Assistance και καλύπτει έκτακτα ιατρικά και συναφή έξοδα, ενώ στο εξωτερικό ανέρχεται σε 500.000 £ ανά πελάτη – την υψηλότερη αξία του συμβολαίου που έχει προσφέρει οποιαδήποτε αεροπορική εταιρεία μέχρι σήμερα, χωρίς να απαιτείται επιπλέον πληρωμή.

Η πολιτική καλύπτει επίσης τις δαπάνες που πραγματοποιούνται έως και 3.000 £, σε περίπτωση άρνησης επιβίβασης σε έναν πελάτη, είτε κατά την αναχώρηση είτε στον προορισμό, ή πρέπει να μπει σε καραντίνα λόγω COVID-19 κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Οι πελάτες που έχουν κάνει κράτηση για να ταξιδέψουν από τις 24 Αυγούστου 2020 έως και τις 31 Μαρτίου 2021 θα λάβουν αυτόματα τη νέα κάλυψη COVID-19.