Οι πτήσεις μεταξύ Αυστραλίας και Φίτζι θα συνεχίσουν μία εβδομάδα νωρίτερα από ό, τι είχε προγραμματιστεί, χάρη στην ανακοίνωση των Φίτζι για το σχέδιο επαναλειτουργίας του τουρισμού τους.

Οι πτήσεις μεταξύ Αυστραλίας και Φίτζι θα ξεκινήσουν στις 16 Δεκεμβρίου αντί για τις 23 Δεκεμβρίου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Από τις 14 Δεκεμβρίου, η διαδρομή Σίδνεϊ προς Νάντι θα είναι διαθέσιμη για ταξίδια. Στις 17 Δεκεμβρίου, η Μελβούρνη προς το Νάντι θα ανοίξει για ταξίδια και στις 18 Δεκεμβρίου, τόσο το Μπρίσμπεϊν όσο και το Μπρίσμπεϊν θα ανοίξουν για ταξίδια.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, αυτές θα είναι οι πρώτες πτήσεις στο εξωτερικό που θα πραγματοποιήσει η πρόσφατα αναγεννημένη αεροπορική εταιρεία.

Η επιστροφή μας στις υπηρεσίες των Φίτζι αυξήθηκε για να συμπέσει καλύτερα με την έναρξη της περιόδου των καλοκαιρινών διακοπών, διευκολύνοντας τους ταξιδιώτες να φτάσουν στον προορισμό τους εκ των προτέρων. »

Δεδομένου ότι η Ομοσπονδιακή Κυβέρνηση αποκάλυψε τον χάρτη πορείας για το άνοιγμα της Αυστραλίας στον κόσμο νωρίτερα αυτόν τον μήνα, γνωρίζουμε ότι οι Αυστραλοί είναι πρόθυμοι να μπορέσουν επιτέλους να ξαναγίνουν στο εξωτερικό, όπως αποδεικνύεται από την τεράστια ζήτηση για τις πτήσεις μας στα Φίτζι.