Η Vistara θα επιτρέπει πλέον στους πελάτες της να πραγματοποιούν απευθείας αναζήτηση και να πραγματοποιούν κρατήσεις πτήσεων στο Google μέσω της ενσωματωμένης δυνατότητας «Κράτηση στη Google».

Οι επιβάτες θα μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για πτήσεις Vistara αναζητώντας τις στη Google, χωρίς να ανακατευθυνθούν σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο.

Η έναρξη της λειτουργίας επιτρέπει την κράτηση πτήσεων με τα ακόλουθα βήματα:

  1. Οι πελάτες θα πρέπει να συνδεθούν στους λογαριασμούς τους στη Google κατά την κράτηση των πτήσεων τους. Αυτό θα επιτρέψει την αυτόματη συμπλήρωση όλων των αποθηκευμένων πληροφοριών για την κράτηση (συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, των στοιχείων επικοινωνίας κ.λπ.)
  2. Οι επιλογές πληρωμής, θα εμφανίζονται αυτόματα επιτρέποντας την ομαλή μετάβαση από την αναζήτηση στην κράτηση και, τέλος, στη διαδικασία πληρωμής. Μπορούν επίσης να αποφασίσουν να προσθέσουν μια νέα πιστωτική / χρεωστική κάρτα κατά τη διαδικασία κράτησης
  3. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης σταδιακά να βλέπουν και να αγοράζουν προαιρετικές αναβαθμίσεις, πρόσθετο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, επιλογή θέσεων και πολλά άλλα