Vivechrom έδωσε δυναμικά  το παρόν στην διοργάνωση του Greece Race for the Cure και συμμετείχε με την ομάδα της στον αγώνα δρόμου, που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία και ρεκόρ συμμετοχών την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου. Φίλοι και στελέχη της εταιρείας ενώθηκαν σε μία ομάδα με κοινό σκοπό να μεταφέρουν το αισιόδοξο μήνυμα του αγώνα.

Με γνώμονα τις αξίες της κοινωνικής συνεισφοράς και της αλληλεγγύης, η Vivechrom δημιούργησε τη δική της ομάδα, στηρίζοντας έμπρακτα το Greece Race for the Cure, τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα. Στόχος του θεσμού είναι η ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στη νόσο.

Την ημέρα του αγώνα η ομάδα εργαζομένων της Vivechrom αγωνίστηκε ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετέχοντες, τιμώντας τις γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τη νόσο, συμβάλλοντας ενεργά στη συγκέντρωση πόρων για την υλοποίηση των προγραμμάτων του Συλλόγου «Άλμα Ζωής». Μέσω της συμμετοχής της, η ομάδα της Vivechrom έστειλε το δικό της μήνυμα ζωής και ελπίδας.

Όλοι οι συμμετέχοντες είχαν και φέτος την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με τις μεθόδους έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, να διασκεδάσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα τρεξίματος και των άλλων δραστηριοτήτων που έλαβαν χώρα στο χώρο του Ζαππείου, αλλά και να αντλήσουν έμπνευση και δύναμη από τις προσωπικές ιστορίες των γυναικών που έχουν ξεπεράσει τη νόσο και βλέπουν πλέον τη ζωή από άλλη οπτική γωνία.