Ένα νέο δρομολόγιο στα νησιά της Ιταλίας, προσφέρει η Windstar Cruises η οποία θα ξεναγήσει τους τουρίστες σε μερικά από τα πιο ξεχωριστά νησιά της Ευρώπης.

Τα δρομολόγια για τα «Νησιά της Ιταλίας» θα αναχωρήσουν στις  21 και τις 28 Απριλίου στις  4 Αυγούστου και στις  6 Οκτωβρίου του 2012.

Με την προσφορά της Sail Windstar & του Stay Paqckages, οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός με τις τιμές να ξεκινούν από τα 2.199 δολάρια ανά άτομο, η οποία περιλαμβάνει ένα δίκλινο δωμάτιο, συν δύο δωρεάν διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο στη Ρώμη μετά την ολοκλήρωση της κρουαζιέρας στις 24 Φεβρουαρίου του 2012.

Οι επισκέπτες μπορούν να αναβαθμίσουν το πακέτο Sail & Stay σε ένα πακέτο Land Windstar πριν ή μετά από το ταξίδι τους στα νησιά της Ιταλίας.
Το πακέτο Land Windstar περιλαμβάνει πολυήμερες, ιδιωτικές εκδρομές σε κορυφαία πολιτιστικά και ιστορικά μέρη της Ρώμης όπως είναι η Venice Square , τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, το Κολοσσαίο, το Circus Maximus, τα Μουσεία του Βατικανού, τη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, και την πλατεία του Αγίου Πέτρου. Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται επίσης  ένας επαγγελματίας, αγγλόφωνος  ξεναγός, ιδιωτικές μεταφορές, καθώς και τα εισιτήρια συμμετοχής στην  περιοδεία.

Οι εκδρομές στην ξηρά που προσφέρονται για τα νησιά της Ιταλίας, τις οποίες μπορείτε να κλείσετε εκ των προτέρων περιλαμβάνουν:

• Ίσκια, Ιταλία: Ischia Island Tour – Ανακαλύψτε τα θέρετρα του Ischia Porto και  του Casamicciola,  το γοητευτικό Lacco Ameno, τον  παραλιακό δρόμο της Forio, τη  θέα στο ψαροχώρι Sant’Angelo, και το Castello Argonese.

• Λίπαρι, Ιταλία: Lipari Highlights – Επισκεφθείτε ένα κάστρο με ισχυρά ισπανικά τείχη, αρχαιολογικούς χώρους και ένα Αρχαιολογικό Μουσείο και δείτε τους περίφημους βράχους Faraglioni.

• Porto Cervo, Ιταλία: Costa Smeralda – Εξερευνήσετε τον αρχαιολογικό χώρο της Coddu Vecchiu και το μικρό χωριό της Baia Sardinia.

• Porto Cervo, Ιταλία: Costa Smeralda και Γευσιγνωσία – Αρχίστε με γευσιγνωσία κρασιών στο Vigne Surrau, έναν αμπελώνα που βρίσκεται στην πλαγιά ενός λόφου πάνω από τη θάλασσα, διερευνήστε τη Baja Sardinia, και απολαύστε μια ξενάγηση στο Porto Cervo.

• Porto Vecchio, Γαλλία: Bonifacio Scenic -Δείτε τη μεσαιωνική πόλη της Bonifaco, απολαύστε μια βόλτα με το Τρενάκι για να δείτε την Ακρόπολη και την παλιά πόλη της Γένοβας, και τελειώστε με μια οργανωμένη ξενάγηση.

• Σορέντο, Ιταλία: Εκδρομή με σκάφος στο Positano – Κάντε μια βόλτα με ιδιωτικό ταχύπλοο κατά μήκος της ακτής του  Positano, το οποίο διαθέτει  μαυριτανικό στιλ κατασκευής και πολυτελείς κήπους.

• Σορέντο, Ιταλία: Πομπηία – Ταξιδέψτε στα ερείπια της Πομπηίας, τα οποία είναι τέλεια διατηρημένα από την έκρηξη του Βεζούβιου το 79 μ.Χ. και ενημερωθείτε  για τις ζωές των αρχαίων Ρωμαίων.

Η προσφορά λήγει στις 24 Φεβρουαρίου του 2012.

Κώστας Μπιλιάνης