Η Wizz Air συνεχίζει να αυξάνει τις προσλήψεις στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς προσπαθεί να προσλάβει περισσότερο πλήρωμα καμπίνας στις βάσεις της στο Λονδίνο Λούτον και Ντόνκαστερ Σέφιλντ.

Πραγματοποιεί πέντε εκδηλώσεις στρατολόγησης στο Λούτον τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο για υποψηφίους πληρώματος θαλάμου επιβατών.

Θα πραγματοποιηθούν στο Holiday Inn στο αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου, προσφέροντας στο επίδοξο πλήρωμα καμπίνας την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη Wizz Air.

Οι υποψήφιοι θα έχουν μια ολόκληρη μέρα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών εισαγωγών, παιχνιδιού ρόλων, ομαδικών ασκήσεων και ατομικής συνέντευξης.

Η αεροπορική εταιρεία δέχεται αιτήσεις από έμπειρο πλήρωμα καμπίνας, καθώς και από άτομα χωρίς προηγούμενη εμπειρία.

Η εκπαίδευση της αεροπορικής εταιρείας διαρκεί από τέσσερις έως έξι εβδομάδες, ανάλογα με την εμπειρία.

Μόλις γίνει μέλος του πληρώματος θαλάμου επιβατών, υπάρχουν διάφορες ευκαιρίες εξέλιξης σταδιοδρομίας, όπως το πρόγραμμα Cabin Crew to Captain της Wizz Air, το οποίο υποστηρίζει τα υπάρχοντα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών στην απόκτηση άδειας εμπορικού πιλότου.

Η Marion Geoffroy, Διευθύνων Σύμβουλος της Wizz Air UK, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μεγαλώνουμε την ομάδα του πληρώματος καμπίνας στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς η χωρητικότητα και η ζήτηση συνεχίζουν να αυξάνονται και προσβλέπουμε να ανταποκριθούμε στα φιλόδοξα σχέδια ανάπτυξης».

Οι ημέρες προσλήψεων πραγματοποιούνται στο Holiday Inn, Airport Way, Luton στις 2, 8 και 15 Νοεμβρίου και 1 και 9 Δεκεμβρίου.