Η Wizz Air ξεκίνησε νέες ταξιδιωτικές ευκαιρίες από το Άμπου Ντάμπι στη Βουδαπέστη, το Βουκουρέστι, το Κλουζ-Ναπόκα, τη Βιέννη, το Κατοβίτσε, την Κατάνια και το Μπάρι.

Η αεροπορική εταιρεία συνεχίζει να τηρεί την υπόσχεσή της να παρέχει οικονομικά προσιτά, χωρίς προβλήματα και βιώσιμα ταξίδια για τους επιβάτες, καθιστώντας τα ταξίδια δυνατά για όλους και συμβάλλοντας στην ανάκαμψη του τουριστικού τομέα στα ΗΑΕ.

Αυτοί οι προορισμοί παρέχουν επιλογές ταξιδιού για επιβάτες από την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, την Αυστρία, την Πολωνία και την Ιταλία προς τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τα εισιτήρια πωλούνται ήδη στο wizzair.com και στην εφαρμογή για κινητά της αεροπορικής εταιρείας, διαθέσιμη στα αραβικά.

Το δίκτυο της Wizz Air συμβάλλει στη διαφοροποίηση του ταξιδιωτικού και τουριστικού τομέα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αυξάνοντας τη συνδεσιμότητα του Άμπου Ντάμπι από τη Βιέννη (Αυστρία) στα δυτικά έως τη Mattala (Σρι Λάνκα) στα ανατολικά.

Ο Robert Carey, Πρόεδρος του Ομίλου Wizz Air δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ξεκινήσουμε νέα ελκυστικά δρομολόγια προς την Ευρώπη με φανταστικούς εξαιρετικά χαμηλούς ναύλους. Αυτό είναι ένα άλλο σημαντικό ορόσημο για τη Wizz Air καθώς και για τους επιβάτες μας στα ΗΑΕ. Το διευρυνόμενο δίκτυό μας από το Άμπου Ντάμπι καταδεικνύει τη συνεχιζόμενη δέσμευσή μας στην αύξηση της συνδεσιμότητας με την πρωτεύουσα των ΗΑΕ και στη διάθεση ταξιδιωτικών εμπειριών σε άτομα κάθε ηλικίας και υπόβαθρου με ασφαλή, αποτελεσματικά ταξίδια που περιμένουν όλους τους πελάτες μας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο αεροσκάφος μας σύντομα.”