Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wizz Air θα ξεκινήσει δύο νέα δρομολόγια τον Δεκέμβριο που συνδέουν την Κραϊόβα της Ρουμανίας με το Τορίνο της Ιταλίας και το Μπιλούντ της Δανίας.

  • Οι πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από την Κραϊόβα προς το Τορίνο θα ξεκινήσουν στις 17 Δεκεμβρίου και θα εκτελείται την Τρίτη και το Σάββατο.
  • Οι πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα από το Μπιλούντ θα ξεκινήσουν στις 18 Δεκεμβρίου και θα λειτουργούν την Τετάρτη και την Κυριακή.

Εισιτήρια προπωλούνται αυτή τη στιγμή, με τους ναύλους να ξεκινούν από 24,99€. Μαζί με τις δύο νέες πτήσεις, η Wizz Air θα εκτελεί 12 δρομολόγια από το διεθνές αεροδρόμιο της Κραϊόβα.

«Είμαστε δεσμευμένοι να επεκτείνουμε το δίκτυο δρομολογίων μας από τη Ρουμανία και από την Κραϊόβα, ακόμη και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τον κλάδο μας», η Daria Sergeeva διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της Wiz Air.

Η ανακοίνωση έρχεται λίγο αφότου η αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ανακοίνωσε τα σχέδια της να επαναφέρει τις πτήσεις προς τη Ρωσία, μια απόφαση για την οποία η αεροπορική εταιρεία έχει δεχθεί πολλές επικρίσεις.