Τα σημαντικότερα ζητήματα στα ταξίδια, την ηθική της τεχνητής νοημοσύνης, τον έξυπνο τουρισμό και την εικονική πραγματικότητα θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου της φετινής WTM London’s Travel Technology Track.

Ειδικότερα, στο Elevate Stage θα λάβει χώρα το πρώτο Technology Summit, όπου ο κεντρικός ομιλητής Bon Sian Chai, MD και Αντιπρόεδρος, International Markets, Group Trip.com θα αναλύσει το μέλλον των ταξιδίων και της φιλοξενία μέσω της τεχνολογίας (Τρίτη 7 Νοεμβρίου, 14:30).

Καθώς η τεχνητή νοημοσύνη αυξάνει τον αντίκτυπό της, ο Pieter Jordaan, Group Chief Information Officer, TUI, Andrew Owen Jones, MD, SMARTSEER και ο Frank Trampert, SVP, Global Managing Director, Community Sales, Sabre Hospitality συζητούν πού έχει ήδη επιρροή η AI και τις δυνατότητες για μελλοντικές εφαρμογές. Η συνεδρία AI – Boundless Opportunities for Change in Travel (Τρίτη 7 Νοεμβρίου, 15:05) συντονίζεται από την Kate Harden-England, συντάκτρια, Travolution.

Επιπλέον, την ίδια μέρα το απόγευμα θα αναλυθεί η θεωρία και η πρακτική της εικονικής πραγματικότητας στην εκδήλωση «Η παράδοση συναντά την τεχνολογία: Ανυψώνοντας την ταξιδιωτική εμπειρία με εικονική πραγματικότητα και επαυξημένη πραγματικότητα» (Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, 15:55).

Ακολουθεί η «Επίλυση του άλυτου» (Τρίτη, 7 Νοεμβρίου, 16:25), κατά την οποία θα διερευνηθούν βασικά προβλήματα στην ταξιδιωτική τεχνολογία.

Τέλος, τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου, στις 14:40, θα αναλυθούν οι παράμετροι για την τεχνητή νοημοσύνη στο Discover Stage, σε συνεργασία με το Global Travel and Tourism Resilience Council.