Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wyndham Hotels & Resorts ανακοίνωσε το ντεμπούτο της νεότερης μάρκας της Registry Collection Hotels, στην Τιφλίδα της Γεωργίας.

Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο 100 δωματίων ανοίγει στην καρδιά της πρωτεύουσας Τιφλίδας.
Το ART Tbilisi -ένα Registry Collection Hotel- θα λειτουργήσει στις αρχές του 2023. Και θα βρίσκεται στη γραφική περιοχή Abanotubani, μια από τις πιο περιζήτητες τοποθεσίες στην παλιά πόλη.

Φωλιασμένο σε έναν λόφο με εκπληκτική θέα στην πολύβουη παλιά πόλη το ξενοδοχείο θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα ήσυχο καταφύγιο σε ένα εκπληκτικό μέρος της Τιφλίδας με εύκολη πρόσβαση σε πολλά αξιοθέατα.
Συμπεριλαμβανομένων των ιστορικών ιαματικών πηγών και των θειούχων λουτρών που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το ξενοδοχείο.

Θα διαθέτει εκλεπτυσμένους εσωτερικούς χώρους και καλαίσθητα δωμάτια, συμπεριλαμβανομένου ενός συνδυασμού σουιτών, deluxe και executive καταλυμάτων.

Το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει επίσης ένα κομψό εστιατόριο που θα σερβίρει τοπικές λιχουδιές. Καθώς και ένα wine bar στον τελευταίο όροφο με πρόσβαση σε έναν καταπράσινο κήπο με θέα τα θειούχα λουτρά και τον ποταμό Μτκβάρι.
Άλλα χαρακτηριστικά θα περιλαμβάνουν ένα σύγχρονο γυμναστήριο και κέντρο ευεξίας με το δικό του ιδιωτικό ιαματικό λουτρό και σάουνα.

Το χαρτοφυλάκιο της Wyndham στη Γεωργία

Το χαρτοφυλάκιο της Wyndham στη Γεωργία περιλαμβάνει Wyndham Grand Tbilisi, Wyndham Batumi, Ramada By Wyndham Tbilisi Old City, Ramada Encore Tbilisi, εκτός από έναν αγωγό ανάπτυξης 11 ξενοδοχείων σε όλη τη χώρα.

Τα τελευταία χρόνια η Γεωργία γνώρισε ρεκόρ επισκεπτών, με τον τουρισμό να αντιπροσωπεύει περίπου το 18% του ΑΕΠ της χώρας.

Παρά την πανδημία, σύμφωνα με την GlobalData, έως το 2025 οι συνολικές δαπάνες ταξιδιού και τουρισμού από όλους τους επισκέπτες στη Γεωργία προβλέπεται να αυξηθούν κατά 40%, αναδεικνύοντας τις υψηλές δυνατότητες του προορισμού.

Τα ξενοδοχεία Wyndham στη Γεωργία και σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στο Wyndham Rewards. Το πρόγραμμα ανταμοιβών με περισσότερα από 50.000 ξενοδοχεία, θέρετρα διακοπών και ενοικιάσεις διακοπών σε όλο τον κόσμο.

Τα Registry Collection Hotels

Η Wyndham παρουσίασε πρόσφατα την 21η μάρκα της, Registry Collection Hotels, με το άνοιγμα του Grand Residences Riviera Cancun τον Ιούνιο του 2021.
Προσθέτοντας μια πολυτελή προσφορά στο αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο της.

Επιλεγμένα για να προσφέρουν απίστευτες εμπειρίες σε εντυπωσιακούς προορισμούς, τα Registry Collection Hotels συνδυάζουν την ατομικότητα με τον προσεγμένο σχεδιασμό και την εξυπηρέτηση παγκόσμιας κλάσης.

Κάθε διαμονή στα Registry Collection Hotels προορίζεται να είναι τόσο μοναδική και ευχάριστη όσο τα ίδια τα ξενοδοχεία.