Η Wyndham Hotels & Resorts και η ανεξάρτητη εταιρεία CLC World Resorts & Hotels ανακοίνωσαν σχέδια για αλλαγή επωνυμίας 12 ακινήτων σε βασικούς προορισμούς αναψυχής στην Ισπανία, τις Κανάριες Νήσους, την Τουρκία, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστρία.

Αναμένεται να ξεκινήσουν τον Νοέμβριο του 2021. Tα ακίνητα θα μετατραπούν σε Wyndham Grand Residences, Wyndham Residences, Wyndham, Ramada Residences by Wyndham και Ramada Hotel & Suites by Wyndham.

Προσφέρουν επιλογές διαμονής ανώτερης ποιότητας, πολυτελείας και μεσαίας κλίμακας για οικογένειες και επισκέπτες παρατεταμένης διαμονής που τους αρέσει να συνδυάζουν επαγγελματικούς λόγους και αναψυχή.

Οι νέες προσθήκες θα επεκτείνουν περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο της Wyndham με περισσότερα από 300 ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη.

Ο Δημήτρης Μανίκης, Πρόεδρος της Wyndham Hotels & Resorts EMEA δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε αυτά τα εξαιρετικά θέρετρα στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιό μας και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε τους προορισμούς μας σε όλη την Ευρώπη. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το ταξίδι μας με την CLC World Resorts & Hotels.”

Ο Πάτρικ Ίνγκραμ, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, CLC World Resorts & Hotels δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας και ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ακόμη περισσότερους ταξιδιώτες στη συλλογή των θέρετρων και των ξενοδοχείων μας».

Οι νέες μετατροπές περιλαμβάνουν το Wyndham Trenython Manor Cornwall, το Wyndham Duchally Country Estate κοντά στο Gleneagles και τα  Wyndham Grand Residences Costa del Sol Mijas, Ramada Residences by Wyndham Costa del Sol Fuengirola, Ramada Hotels.