Η Wyndham Hotels & Resorts , η μεγαλύτερη εταιρεία franchising ξενοδοχείων παγκοσμίως με αριθμό ακινήτων με πάνω από 8.900 ξενοδοχεία σε σχεδόν 95 χώρες, συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της σε όλη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική (EMEA) με μια σειρά πρόσφατων ξενοδοχειακών παρουσιάσεων και μια ισχυρή σειρά ανοιγμάτων για το 2021.

Σε ένα έτος ιστορικών προκλήσεων για την ταξιδιωτική βιομηχανία, το 2020 η Wyndham πέτυχε 38 νέες ξενοδοχειακές υπογραφές , μια σειρά από σημαντικά ανοίγματα, εκτός από την έναρξη πολύπλευρων πρωτοβουλιών για την υποστήριξη και την ενδυνάμωση των ξενοδοχειακών εταίρων σε ολόκληρο τον EMEA για να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση ζήτησης ως απάντηση στις αλλαγές και τους συνεχιζόμενους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

Μερικά από τα βασικά ανοίγματα του Wyndham για το 2020 περιελάμβαναν την ευρωπαϊκή επέκταση του Ramada από τον Wyndham στη Μαδρίτη, τη Βαλένθια, το Λιντς και τη Βουδαπέστη και συνεχιζόμενη δυναμική στην Ινδία και το Πακιστάν. Άλλα στιγμιότυπα περιλάμβαναν την επέκταση του La Quinta από τον Wyndham στην Τουρκία και το ντεμπούτο της μάρκας Super 8 από την Wyndham στα ΗΑΕ μαζί με περισσότερα ανοίγματα στη Γερμανία.

Στα τέλη του 2020, η Wyndham άνοιξε επίσης το πρώτο της ξενοδοχείο στο Νεπάλ υπό την επωνυμία Ramada Encore της Wyndham και επεκτάθηκε στην Ινδία με την προσθήκη του Wyndham Ahmedabad Shela. Η σταθερή ανάπτυξη συνεχίστηκε το 2021, καθώς η Wyndham ανακοίνωσε το ντεμπούτο της μάρκας La Quinta στο Ντουμπάι, και είδε περαιτέρω δυναμική στην Τουρκία με το άνοιγμα του Ramada από τον Wyndham Izmir Aliaga, ενώ επέκτεινε επίσης τη μάρκα Dolce με ένα νέο ναυαρχίδα ξενοδοχείο στην Κοπεγχάγη.

Η πρόσφατη επέκταση της Wyndham στον EMEA ενισχύει τη δέσμευσή της προς τους συνεργάτες της, τους επισκέπτες και τα μέλη της ομάδας σε ολόκληρη την περιοχή και πρόκειται να συνεχίσει με έναν ισχυρό αγωγό ανάπτυξης πάνω από 16.000 δωματίων που περιλαμβάνει περισσότερα από 20 νέα ξενοδοχεία που αναμένεται να ανοίξουν αργότερα φέτος.

Μερικά από τα επερχόμενα εγκαίνια το 2021 θα περιλαμβάνουν:

– Το ντεμπούτο της ομώνυμης μάρκας Wyndham στην Κύπρο με το πολυαναμενόμενο άνοιγμα του πολυτελούς Wyndham Nicosia που αναμένεται γύρω στα τέλη του έτους.

– Περαιτέρω δυναμική στην Τουρκία, όπου η Wyndham είναι ο μεγαλύτερος διεθνής ξενοδοχειακός όμιλος με πάνω από 80 ξενοδοχεία και επτά νέα καταλύματα που αναμένεται να ανοίξουν το 2021

– Επέκταση της επωνυμίας στη Μέση Ανατολή με το άνοιγμα του πρώτου Days Inn by Wyndham στα ΗΑΕ το δεύτερο εξάμηνο του 2021

– Η περαιτέρω ανάπτυξη στην Ευρώπη περιλαμβάνει την κυκλοφορία της συλλογής εμπορικών σημάτων από τα ξενοδοχεία Wyndham με ένα κομψό ξενοδοχείο στο κέντρο των Βρυξελλών, και μελλοντικά ανοίγματα εμπορικών σημάτων στη Βουδαπέστη και στο Ντίσελντορφ αργότερα το 2021. Επέκταση του Ramada από το εμπορικό σήμα Wyndham στη Ρουμανία, με δύο επιπλέον ανοίγματα στο Targu Jiu και Slatina.

– Πρόσθετη ανάπτυξη στην Ινδία με τα ανοίγματα του Ramada από το Wyndham Gangtok Deorali Hotel & Casino τον Απρίλιο και το Ramada Varanasi Katesar αργότερα το 2021

– Πρόσθετα ανοίγματα του Wyndham Garden Burabay (Καζακστάν), Ramada Encore από Wyndham Tashkent (Ουζμπεκιστάν). Ένα Ramada by Wyndham θα ανοίξει επίσης στην πρωτεύουσα της Γεωργίας, στην Τιφλίδα.