Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wyndham Hotels & Resorts, ανακοίνωσε τα εγκαίνια του πρώτου της ξενοδοχείου Dolce στην Τουρκία.
Το Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı και δύο επιπλέον ακίνητα -La Quinta από τους Wyndham Çeşme και Wyndham Datça Perili Bay- ανοίγουν σε συνεργασία με την DRD Hotels, επεκτείνοντας το χαρτοφυλάκιο της αλυσίδας φιλοξενίας στην Τουρκία σε σχεδόν 120 ξενοδοχεία.

Η Τουρκία αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα για τη Wyndham λόγω της αυξανόμενης δημοτικότητάς της και της αυξημένης τουριστικής ζήτησης.
Επεκτείνοντας την παρουσία της, προσφέρει εξαιρετική αξία στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων μέσω της ολοκληρωμένης σουίτας πόρων και εργαλείων της, όλα μέρος του Wyndham Advantage.

Στις εκθαμβωτικές ακτές του Αιγαίου και μόλις 3 χιλιόμετρα από το δημοφιλές θέρετρο Alaçatı του Τσεσμέ, το Dolce by Wyndham Çeşme Alaçatı διαθέτει 155 δωμάτια και σουίτες με όμορφη θέα στη θάλασσα και τον κήπο.

Καλωσορίζει τους επισκέπτες του με πλούσιες ανέσεις, όπως εσωτερική και εξωτερική πισίνα, υπερσύγχρονο γυμναστήριο και χώρος σπα, καθώς και εστιατόρια που προσφέρουν μεσογειακές λιχουδιές.

Το all-inclusive ξενοδοχείο έχει 500 τετραγωνικά μέτρα χώρο εκδηλώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 300 επισκέπτες, εκτός από την ιδιωτική του παραλία και τον κήπο που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για γάμους και άλλες ειδικές εκδηλώσεις.

Το Dolce by Wyndham είναι παγκοσμίως γνωστό ως μια πολυτελής μάρκα ιδανική για εκδηλώσεις και ταξιδιώτες αναψυχής.
Το χαρτοφυλάκιο του Dolce by Wyndham περιλαμβάνει ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, όπως το Μιλάνο, οι Βερσαλλίες, το Ανόι, το Τορόντο και άλλα.