Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Wyndham Hotels & Resorts, συνεχίζει το ντεμπούτο καινούργιων ακινήτων σε νέους προορισμούς. H εταιρεία franchising με πάνω από 8.900 ξενοδοχεία σε σχεδόν 95 χώρες, παραμένει σε μια σταθερή πορεία ανάπτυξης σε όλο τον κόσμο.

Σε ένα έτος σημαντικών προκλήσεων για τη βιομηχανία φιλοξενίας, η Wyndham ενίσχυσε το χαρτοφυλάκιο της. Και δημιούργησε διαδοχική ανάπτυξη του μεγέθους του συστήματος και του αγωγού της.

Τα μη αστικά ξενοδοχεία, τα ξενοδοχεία σε οικονομία και σε μεσαία κλίμακα, σε συνδυασμό με τις συνεχιζόμενες επενδύσεις σε πωλήσεις και μάρκετινγκ, συνέβαλαν στην αύξηση της αυξημένης ζήτησης ταξιδιού αναψυχής. Η οποία συνέχισε να οδηγεί σε διαδοχικές βελτιώσεις RevPAR και κέρδη μεριδίου εγχώριας αγοράς για franchisees.

 

Δημιουργώντας το 70% των παγκόσμιων προσθηκών δωματίων

Η παγκόσμια αύξηση μετατροπών της εταιρείας συνεχίζεται. Δημιουργώντας το 70% των παγκόσμιων προσθηκών δωματίων το πρώτο τρίμηνο, καθώς οι ιδιοκτήτες αναγνωρίζουν ότι το πρόγραμμα πιστότητας της εταιρείας οδηγεί σχεδόν το 40% όλων των διαμονών στο ξενοδοχείο.

Η Wyndham μετέτρεψε 52 ανεξάρτητα και επώνυμα ξενοδοχεία σε μία από τις 20 μάρκες της. Αντιπροσωπεύοντας πάνω από το 70% των παγκόσμιων προσθηκών δωματίων.

Ο συνολικός αγωγός ανάπτυξης της μάρκας συνέχισε να επεκτείνεται τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς με νέες ευκαιρίες μετατροπής.

Η εταιρεία ανέθεσε 112 νέα συμβόλαια franchise το πρώτο τρίμηνο του 2021. Και έως τις 31 Μαρτίου ο αγωγός ανάπτυξης είχε διαδοχικά αυξηθεί από το 4ο τρίμηνο σε 1.400 ξενοδοχεία και περίπου 187.000 δωμάτια.

Ευρώπη

Στην Ευρώπη, το πρόσφατο άνοιγμα του Hotel Avenue Louise Brussels, η συλλογή εμπορικών σημάτων της Wyndham σηματοδότησε το πρώτο ξενοδοχείο της Wyndham Collection στο Βέλγιο.

Το κομψό ξενοδοχείο 78 δωματίων υποβλήθηκε σε ανακαίνιση 3,1 εκατομμυρίων δολαρίων. Και προσφέρει στους επισκέπτες την τέλεια ισορροπία μεταξύ άνεσης και τοπικής γοητείας στην καρδιά των Βρυξελλών.