Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο ταχέως αναπτυσσόμενος ξενοδοχειακός όμιλος Yotel επεκτείνει περαιτέρω το αποτύπωμα του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανοίγοντας το Yotel London Shoreditch στα ανατολικά της βρετανικής πρωτεύουσας.

Μετά την αλλαγή επωνυμίας του πρώην ξενοδοχείου East London και μια ανακαίνιση -για να ενσωματωθεί στην σχεδίαση και τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά της μάρκας- το ακίνητο είναι το πέμπτο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το Yotel London Shoreditch είναι επίσης το 19ο ξενοδοχείο σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο.
Βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στην οδό Cambridge Heath Road, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Bethnal Green του μετρό.

Το ξενοδοχείο έχει 161 δωμάτια που ενσωματώνουν τα μινιμαλιστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της Yotel, που κυμαίνονται από δίκλινα έως οικογενειακά δωμάτια και δωμάτια που επικοινωνούν εσωτερικά.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν check in χρησιμοποιώντας σταθμούς αυτοεξυπηρέτησης και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν τις δικές τους κινητές συσκευές ως SmartKeys.

Διαθέτει επίσης το Komyuniti, ένα ολοήμερο μπαρ, εστιατόριο και χώρος συνεργασίας, συμπεριλαμβανομένης και της επιλογής «χτίστε το δικό σας πρωινό» για τους επισκέπτες.

«Το ξενοδοχείο είναι πραγματικά η ιδανική τοποθεσία για να ζήσετε σαν ντόπιοι και να δοκιμάσετε μερικά από τα αγαπημένα και πιο πολυσυζητημένα σημεία των κατοίκων του Ανατολικού Λονδίνου», τόνισε ο Danilo Fadale, γενικός διευθυντής του Yotel London Shoreditch.