Σύνταξη: tourismtoday.gr

Σε συμφωνία με την Oman Tourism Development Company (Omran) κατέληξε η  Four Seasons Hotels and Resorts, για τη δημιουργία ενός πολυτελούς παραθαλάσσιου θέρετρου και ιδιωτικών κατοικιών στην πρωτεύουσα Μουσκάτ.

Το Four Seasons Resort and Private Residences Muscat, θα δημιουργηθεί μέσω της ανακαίνισης μιας πρώην λέσχης γιοτ και μαρίνας σε 200 δωμάτια και σουίτες και 100 ιδιωτικές κατοικίες.

Μόλις ολοκληρωθεί, οι επισκέπτες και οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν πρόσβαση σε μια ιδιωτική παραλία, πέντε εστιατόρια και εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες με καμπάνες.

Εκτός από τα θαλάσσια σπορ που προσφέρονται στην παραλία του ξενοδοχείου, το θέρετρο θα προσφέρει πολλές πρόσθετες δραστηριότητες για ταξιδιώτες όλων των ειδών όπως τένις, σπα και εγκαταστάσεις γυμναστικής καθώς και για τους νεότερους επισκέπτες το κέντρο Kids For All Seasons.

Οι κατοικίες του, θα προσφέρουν ιδιωτικότητα με υπηρεσίες Four Seasons καθώς και πρόσβαση στις ανέσεις του γειτονικού θέρετρου.

«Η Μέση Ανατολή συνεχίζει να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης Four Seasons, καθώς αναζητούμε ευκαιρίες για να προσφέρουμε τις απαράμιλλες εμπειρίες μας σε συναρπαστικούς και δυναμικούς προορισμούς όπως το Μουσκάτ, δήλωσε ο Bart Carnahan, επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιας ανάπτυξης επιχειρήσεων και διαχείρισης χαρτοφυλακίου της Four Seasons Hotels and Resorts.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποτελούμε μέρος του μακροπρόθεσμου οράματος του Omran Group για τη μελλοντική ανάπτυξη του τουριστικού τοπίου του Ομάν, επιταχύνοντας περαιτέρω τη στρατηγική ανάπτυξη της πρωτεύουσας του, συνεχίζοντας να προσελκύουμε πολυτελείς επισκέπτες από όλο τον κόσμο στο ολοκαίνουργιο Four Seasons.»

Το Four Seasons Resort and Private Residences Muscat στο Ομάν εντάσσεται στην αυξανόμενη συλλογή ακινήτων της Four Seasons στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των επερχόμενων Four Seasons Private Residences Dubai στο Jumeirah και Four Seasons Hotel Diriyah.