Ο κολοσσός της αυτοκινητοβιομηχανίας στις υπηρεσίες ξενοδοχείου μέσω της τεχνολογίας. Η Nissan, κατασκεύασε έξυπνες…παραδοσιακές παντόφλες αυτοεξυπηρέτησης για τους πελάτες ξενοδοχείου στην παραθαλάσσια πόλη Hakone, την τεχνολογία της ProPilot Park, που θα χρησιμοποιηθούν από τον Μάρτιο.

Είναι η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η Ιαπωνική εταιρεία στην τελευταία έκδοση του ηλεκτρικού οχήματος Leaf με υψηλούς αισθητήρες και κάμερες επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να εντοπίσει και να επιστρέψει σε σημεία στάθμευσης χωρίς την είσοδο του οδηγού.

Η Nissan έχει αναπτύξει ένα σύστημα για παντόφλες στην είσοδο του ξενοδοχείου που με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι στις υπηρεσίες τους επισκέπτη κατά την άφιξη και όταν δεν χρησιμοποιούνται επιστρέφουν μόνες τους στην θέση τους.

Οι παραδοσιακές Γιαπωνέζικες παντόφλες των φιλοξενούμενων εφοδιασμένες με δύο μικροσκοπικούς τροχούς τρέχουν στο δάπεδο σύμφωνα με τις επιλογές αυτών που τις φορούν και…παρκάρουν μόνες τους -στην θέση τους- όταν τις βγάζουν.

Και δεν είναι μόνο οι παντόφλες που κάνει η Nissan με την τεχνολογία ProPilot Park να τρέχουν στα δάπεδα του ξενοδοχείου, για να βρουν την θέση τους.

Τα επιπλωμένα δωμάτια διαθέτουν μαξιλάρια και παραδοσιακά χαμηλά τραπέζια με αισθητήρες υψηλής τεχνολογίας που κινούνται στη θέση τους και τακτοποιούνται από μόνα τους απαλλάσσοντας έτσι το προσωπικό του ξενοδοχείου από δουλειές.

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 η αυτοκινητοβιομηχανία είχε παράγει καρέκλες γραφείου αυτοεξυπηρέτησης που ήταν σε θέση να επαναφέρονται και να τακτοποιούνται από μόνες τους στους χώρους όταν δεν χρησιμοποιούνταν.