Η IKEA, εταιρεία του ομίλου Fourlis, έδωσε την ευκαιρία στους επισκέπτες του IKEA.gr να πάρουν έξυπνες ιδέες διακόσμησης μέσα από το νέο IKEA Live Shopping Event με θέμα τη διακόσμηση εσωτερικού χώρου που παρουσιάστηκε την Πέμπτη 20.06.

Η έμπειρη Interior Design Team Leader της ΙΚΕΑ, Έφη Πολυδούλη μαζί με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, έδωσαν μέσα από αυτή τη ζωντανή παρουσίαση, έμπνευση στον κόσμο για ανανέωση της διακόσμησης των εσωτερικών χώρων του σπιτιού, με έξυπνες ιδέες και προτάσεις.

Η παρουσίαση ανέδειξε τα διακοσμητικά εκείνα στοιχεία που μπορούν να πλαισιώσουν, να αλλάξουν και να ομορφύνουν κάθε γωνία ενός σπιτιού.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν συνδυασμοί προιόντων που μπορούν να οδηγήσουν σε έναν αισθητικά πιο «ζεστό» χώρο.

Τα διακοσμητικά φυτά και κασπό, τα κάδρα, μικρά βαζάκια διάφανα ή με χρώμα και τα αρωματικά κεριά δεν απουσίασαν από το νέο IKEA Live Shopping Event, καθώς είναι απαραίτητα για ένα αρμονικό συνολικό αποτέλεσμα στο δωμάτιο.

Με τις πολύτιμες παρεμβάσεις της Πηνελόπης, η Έφη Πολυδούλη έδειξε πώς μπορεί κανείς να ταιριάξει διαφορετικά διακοσμητικά αντικείμενα, χρώματα και υφές σε μαξιλάρια και καλύμματα μαξιλαριών, ενώ παράλληλα έδωσαν συμβουλές για τον τρόπο δημιουργίας όμορφων διακοσμητικών συνθέσεων με προϊόντα ΙΚΕΑ, σε συνάρτηση με άλλα προϊόντα που μπορεί να υπάρχουν ήδη σε ένα σπίτι.

Αυτό το νέο IKEA Live Shopping Event αποτέλεσε την ιδανική ευκαιρία για ιδέες διακόσμησης που μπορούν να φέρουν έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι. Παράλληλα, όπως σε κάθε ΙΚΕΑ Live Shopping Event, όσοι το παρακολούθησαν μπορούσαν να κάνουν τις ερωτήσεις τους στο Live Chat αλλά και να πραγματοποιήσουν απευθείας τις αγορές τους με μία προσφορά-έκπληξη που ισχύει για λίγες ημέρες ακόμα

Παρακολουθήστε ξανά το ΙΚΕΑ Live Shopping Event με προτάσεις διακόσμησης εσωτερικού χώρου στο IKEA.gr.