Αρκετά ικανοποιημένοι είναι οι Κύπριοι ξενοδόχοι μέχρι στιγμής, όσον αφορά στις πληρότητες που υπάρχουν στα ξενοδοχεία τους, δηλώνει ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) Χάρης Λοϊζίδης.

“Ακριβείς πληρότητες δεν μπορούν να δοθούν γιατί αυτή τη στιγμή είναι Αύγουστος, τα πράγματα τρέχουν αλλά γενικά είμαστε ευχαριστημένοι διότι είναι πολύ υψηλές οι πληρότητες για αυτή την περίοδο”, τονίζει στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο κ. Λοϊζίδης.

Πρόσθεσε επίσης, ότι οι επόμενοι μήνες, Σεπτέμβριος, Οκτώβριος προχωρούν κανονικά και εξακολουθούν να είναι υψηλές οι πληρότητες.

Σχετικά με την χειμερινή περίοδο, ανέφερε ότι ο Νοέμβριος εξακολουθεί να είναι αρκετά καλός αλλά για πέραν Νοεμβρίου “θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα λίγο”.

ΣΧετικά με τους Ρώσους τουρίστες ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ, επεσήμανε ότι “παρατηρήθηκε ένα μούδιασμα από τη ρωσική αγορά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες, το οποίο αποδίδουμε κυρίως στο ότι έχει απολέσει αξία το ρούβλι ενώ φαίνεται ότι έχει ανοίξει ξανά η Τουρκία για τους Ρώσους”.