Κατά τη διάρκεια του φετινού IMEX στην Φραγκφούρτη, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις για ταξίδια, συνεδριάσεις και εκδηλώσεις, ο Ray Bloom θα βραβευτεί στην κατηγορία Diamond από το Golden Stadttor Multimedia Award για την γενικότερη προσφορά του στον τομέα ΜICE.

Η βράβευση θα τελεστεί την Πέμπτη 17 Μαίου από τον Jo Huschert, πρόεδρο της εταιρείας πολυμέσων Golden City Gate, στα γραφεία τύπου της ΙΜΕΧ στη Φραγκφούρτη, ενώ ο Johann Thoma, Αντιπρόεδρος της έκθεσης Messe και η Petra Cruz διευθύντρια τουρισμού της Δομινικανής Δημοκρατίας, θα ευχαριστήσουν την IMEX και τον ιδρυτή της Ray Bloom για τη μακροπρόθεσμη συμβολή τους.

Ο Ray Bloom είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας εδώ και πολλά χρόνια. Ξεκίνησε την καριέρα του στην αυτοκινητοβιομηχανία, όπου η αντιπροσωπεία Volkswagen Audi της οικογένειάς του κέρδισε το βραβείο Diamond Pin (το υψηλότερο βραβείο Volkswagen που δόθηκε στις αντιπροσωπείες παγκοσμίως).

Στη συνέχεια εισήλθε στη βιομηχανία ξενοδοχείων και στη συνέχεια στην εκθεσιακή βιομηχανία, όπου δημιούργησε την έκθεση EIBTM (European and Incentive, Business Travel and Meetings Exhibition) που πωλήθηκε στις εκθέσεις Reed το 1997.

Επιπλέον, ο  Ray Bloom δημιούργησε την κορυφαία έκθεση πωλήσεων και προώθησης, Incentive World στο Λονδίνο, η οποία επίσης πωλήθηκε στις εκθέσεις Reed το 2000. Εχει επίσης εμπλακεί σε πολλές βιομηχανικές ενώσεις και έχει βραβευτεί με διάφορους τρόπους για τη συμβολή του σε αναγνωρισμένες εκθέσεις παγκοσμίως.