Στην έκδοση περισσότερων από 600 πακέτων επενδύσεων που σηματοδοτούν μια σημαντική ώθηση για την τουριστική ανάπτυξη του Ιράν παρουσίασε το Υπουργείο Πολιτιστικής Κληρονομιάς, Τουρισμού και Χειροτεχνίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τον αξιωματούχο της χώρας Ahmad Tajari γίνονται κοινές προσπάθειες μεταξύ κυβερνητικών φορέων και ιδιωτικού τομέα, με αποτέλεσμα την ανάπτυξη 636 επενδυτικών πακέτων σχολαστικά σχεδιασμένων για να αναδείξουν το τουριστικό δυναμικό της χώρας και να προσελκύσουν εγχώριους και διεθνείς επενδυτές.

Επενδυτικά πακέτα

Συγκεκριμένα, σημείωσε ότι διαμορφώθηκαν 184 επενδυτικά πακέτα σε συνεργασία με τον ιδιωτικό τομέα, υποδηλώνοντας την ισχυρή δέσμευση των επιχειρήσεων να συμβάλουν στην ανάπτυξη και ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου.

Επιπρόσθετα, δημιουργήθηκαν 143 επενδυτικά πακέτα με την ενεργό συμμετοχή και υποστήριξη των δημοτικών αρχών, υπογραμμίζοντας τη σημασία της δέσμευσης της τοπικής αυτοδιοίκησης σε τουριστικές πρωτοβουλίες.

Επιπλέον, ο Tajari τόνισε τους συγκεκριμένους τομείς εστίασης αυτών των επενδυτικών πακέτων, με 125 πακέτα αφιερωμένα σε τουριστικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με υδάτινους πόρους, υδατοθεραπείες και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με βάση το νερό.

Η αποκάλυψη αυτών των 636 επενδυτικών πακέτων σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στις συνεχιζόμενες προσπάθειες αναζωογόνησης και επέκτασης του τουριστικού τομέα, σύμφωνα με τους σχετικούς αξιωματούχους.