
Το Hyatt Regency Thessaloniki, σε συνεργασία με την Estrella υποδέχεται τον Executive Chef Juanjo Martinez από το Hyatt Regency Barcelona Tower για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στο πλαίσιο του καθιερωμένου GO BRUNCH.
Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2025, από τις 13:00 έως τις 17:00, το εστιατόριο Αμβροσία μεταμορφώνεται σε ένα αυθεντικό ισπανικό γαστρονομικό προορισμό. Ο διακεκριμένος σεφ Juanjo Martinez θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό μενού που συνδυάζει παραδοσιακές ισπανικές συνταγές με σύγχρονες τεχνικές.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν live cooking stations, όπου θα παρασκευάζονται επιτόπου εμβληματικά πιάτα της ισπανικής κουζίνας, συμπεριλαμβανομένης της αυθεντικής Tortilla Española και της παραδοσιακής Paella Mixta. Το μενού περιλαμβάνει επίσης μια εκτενή ποικιλία από tapas, παραδοσιακά πρωινά, σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, κυρίως πιάτα και αυθεντικά ισπανικά επιδόρπια.
Το GO BRUNCH αποτελεί μέρος της γαστρονομικής σειράς εκδηλώσεων του Hyatt Regency Thessaloniki, που φέρνει στη Θεσσαλονίκη καταξιωμένους σεφ από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προσφέροντας στους επισκέπτες μοναδικές γευστικές εμπειρίες.
Πρακτικές Πληροφορίες
Ημερομηνία: Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2025
Ώρα: 13:00 – 17:00
Τοποθεσία: Εστιατόριο Αμβροσία, Hyatt Regency Thessaloniki
Τιμή: 56€ κατ’ άτομο (συμπεριλαμβάνεται κρασί) Για προκρατήσεις, επισκεφθείτε το: https://shorturl.at/r0pNk
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: Τηλέφωνο: 2310-401411
ANAΛΥΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ
GO BRUNCH
*Τιμή κατ’ άτομο: 56€ (συμπεριλαμβάνεται κρασί)
Ένα γαστρονομικό ταξίδι στην Ισπανία με αυθεντικές γεύσεις και παραδοσιακές συνταγές.
Live Breakfast Cooking Station
Tortilla Española:Κλασική ισπανική ομελέτα – Παρασκευάζεται επιτόπου με αυγά, πατάτες και κρεμμύδια, σερβίρεται με σάλτσα αϊολί ή χωριάτικο ψωμί
Παραδοσιακά Πρωινά
Pan con Tomate y Jamón Ibérico: Φρυγανισμένο ψωμί με τριμμένη ντομάτα, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ιβηρικό χοιρομέρι
Huevos a la Flamenca: Αυγά φούρνου με τσορίθο, πιπεριές και ντομάτα
Bikini Catalán: Ζεστό σάντουιτς με ιβηρικό χοιρομέρι και τυρί Manchego
Tostadas con Miel y Requesón: Χωριάτικο ψωμί με ανθότυρο, μέλι ανθέων και καρύδια
Empanada Gallega: Πίτα με τόνο σε ελαιόλαδο, κρεμμύδι και πιπεριές, σάλτσα ντομάτας, βραστό αυγό, ψημένη μέχρι να ροδίσει
Live Cooking Station Σαλάτας και Κρύων Ορεκτικών
Gazpacho Andaluz: Σερβίρεται σε ποτήρια με γαρνιτούρες όπως βραστό αυγό, τραγανό χοιρομέρι και κρουτόν
Κρύα Πιάτα
Salpicón de Marisco: Σαλάτα θαλασσινών με βινεγκρέτ εσπεριδοειδών
Manchego Cheese and Quince Salad: Σαλάτα με τυρί Manchego, κυδώνι, καρύδια, ρόκα και βινεγκρέτ από sherry
Esqueixada de Bacalao: Καταλανική σαλάτα με ψίχα μπακαλιάρου, ελιές και πιπεριές
Ensalada de Garbanzos: Σαλάτα με ρεβίθια και ψητές πιπεριές, κύμινο και έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Boquerones en Vinagre: Γαύρος μαριναρισμένος σε ξύδι, συνοδεύεται με τραγανό ψωμί και ελιές
Pimientos rellenos: Πιπεριές Piquillo γεμιστές με πατέ μπακαλιάρου, σερβίρονται κρύες με απαλή σάλτσα πιπεριάς
Charcuteria Iberica embutidos: Ποικιλία ιβηρικών αλλαντικών και ισπανικών τυριών, σερβίρεται με αμύγδαλα Marcona και ψωμί με ντομάτα
Basque Gildas and Pintxos: Σουβλάκια με ελιές, αντζούγιες και καυτερές πιπεριές
Anchoas con Pan con Tomate: Ταρτάρ ντομάτας με αντζούγιες Cantabrian, ελαιόλαδο και κάπαρη
Ζεστά Ορεκτικά και Συνοδευτικά
Live Cooking Station
Croquetas de jamon o setas: Κροκέτες με ιβηρικό χοιρομέρι ή μανιτάρια – Τηγανίζονται τη στιγμή της παραγγελίας, τραγανές απέξω και κρεμώδεις μέσα
Ζεστά Πιάτα
Patatas Bravas: Με σάλτσα μπράβας και σπιτική αϊολί
Pimientos del Padrón: Πιπεριές Padrón σοταρισμένες με νιφάδες αλατιού
Calamares a la Andaluza: Καλαμάρι τηγανητό σε κουρκούτι, σερβίρεται με αϊολί λεμονιού
Setas salteadas con Ajo y perejil: Μανιτάρια σοταρισμένα με σκόρδο και μαϊντανό
Alcachofas confitadas: Αγκινάρες κονφί με ιβηρικό χοιρομέρι, τραγανές απέξω και τρυφερές μέσα
Κυρίως Πιάτα
Live Cooking Station
Paella Mixta: Ανάμεικτη παέγια (θαλασσινά και κοτόπουλο) – Μαγειρεμένη σε μεγάλο τηγάνι παέγιας με ρύζι bomba, σαφράν και σπιτικό ζωμό
Κυρίως Επιλογές
Bacalao a la Vizcaína: Μπακαλιάρος με σάλτσα ντομάτας και πιπεριές choricero
Cerdo al Horno: Γουρουνόπουλο γάλακτος ψημένο σε στυλ Segovia – Τραγανό και ζουμερό, σερβίρεται με ψητές πατάτες
Fideuá de Mariscos: Με καβουρδισμένα λεπτά ζυμαρικά, γαρίδες και καλαμάρι
Fricandó de Ternera: Παραδοσιακό μοσχάρι στιφάδο με κόκκινο κρασί και μπαχαρικά
Επιδόρπια
Churros con Chocolate: Σερβίρονται με πηχτή ζεστή σοκολάτα
Crema Catalana: Με καραμελωμένη κρούστα ζάχαρης
Tarta de Santiago: Κέικ αμυγδάλου με ζάχαρη άχνη
Leche Frita: Με κανέλα και ζάχαρη
Flan de Huevo Casero: Σπιτική κρέμα καραμελέ
Arroz con Leche a la Asturiana: Κρεμώδες ρυζόγαλο αρωματισμένο με κανέλα και λεμόνι
Torrijas Caramelizadas: Με μέλι και πορτοκάλι
Milhojas de Nata y Crema: Με τραγανά φύλλα σφολιάτας και ζάχαρη άχνη