Σε διαμερίσματα για ενοικίαση πρόκειται να μετατραπεί από την ALTIDO ιστορικός πρώην πυροσβεστικός σταθμός στο κέντρο του Λονδίνου.

Η ALTIDO, η οποία ανακοίνωσε ότι στόχευε στην αγορά εταιρικών ενοικιάσεων νωρίτερα φέτος, προσφέρει μια σειρά από 19 διαμερίσματα στον πυροσβεστικό σταθμό Westminster στην περιοχή Victoria του Λονδίνου.

Η ανάπτυξη περιλαμβάνει ένα μείγμα διαμερισμάτων ενός, δύο και τριών κρεβατιών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων με θέα στον ορίζοντα του Λονδίνου και το Μπιγκ Μπεν. Οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να κάνουν κράτηση διαμονής για μέρες, εβδομάδες ή μήνες και διατίθεται υπηρεσία θυρωρείου για τους επισκέπτες.

Η ALTIDO, η οποία εξαγοράστηκε από την ευρωπαϊκή κοινή πλατφόρμα ενοικίασης καταλυμάτων DoveVivo πέρυσι, είπε ότι ο Πυροσβεστικός Σταθμός του Westminster θα είναι η «εμβληματική» ιδιοκτησία της στο Λονδίνο.

Ο Will Parry, Διευθύνων Σύμβουλος της ALTIDO, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να τοποθετήσουμε αυτή την εμβληματική, χαρακτηριστική ιδιοκτησία στον χάρτη φιλοξενίας του Λονδίνου. Η ξεχωριστή κληρονομιά του κτιρίου και η ανακαίνιση υψηλών προδιαγραφών το καθιστούν μια εντελώς μοναδική επιλογή για απαιτητικούς ταξιδιώτες που επισκέπτονται την πρωτεύουσα.