Οι προκρατήσεις όλο και αυξάνονται για τα ξενοδοχεία της Μαλαισίας, σύμφωνα με την τελευταία αναφορά από τον ηγέτη της ταξιδιωτικής τεχνολογίας eRevMax.

Η εταιρεία παρακολουθεί τις τάσεις των κρατήσεων για τις συνδεδεμένες ιδιότητές της από την αρχή της πανδημίας και τώρα παρακολουθεί αύξηση των κρατήσεων σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές παγκοσμίως.

Διατηρώντας τον Ιανουάριο του 2020 ως σταθερό και υπολογίζοντας την ποσοστιαία μεταβολή τους επόμενους μήνες, αυτή η αναφορά αντικατοπτρίζει τις τάσεις των κρατήσεων, με βάση τα δεδομένα που επεξεργάζεται το eRevMax για τα ξενοδοχεία πελατών της στη Μαλαισία.

Η χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας, η οποία ήταν μια από τις πρώτες που επλήγη από τον κορωνοϊό, άρχισε να ανοίγει ταξιδιωτικές και τουριστικές δραστηριότητες από τον Ιούνιο. Χαλάρωσε τα μέτρα κλειδώματος και επέτρεψε στα διακρατικά ταξίδια να συνεχίσουν και να ανοίξουν διάφορες υπηρεσίες, όπως πάρκα ψυχαγωγίας και θαλάσσια πάρκα, σπα και κέντρα ρεφλεξολογίας, μεταξύ άλλων. Τον Ιούλιο, η Μαλαισία άνοιξε εκ νέου τα σύνορά της σε ιατρικούς τουρίστες, και νωρίτερα αυτό το μήνα, η χώρα ανακοίνωσε τη σύνδεσή της με τη Σιγκαπούρη.

Τον Ιούλιο, ο αριθμός των κρατήσεων που υποβλήθηκαν σε επεξεργασία από το eRevMax, βελτιώθηκε στο 72% του Ιανουαρίου και τον Αύγουστο, έχει φτάσει σχεδόν το 95% μέχρι στιγμής, δείχνοντας εξαιρετικά θετικά ταξίδια στη Μαλαισία.