Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η easyHotel στοχεύει να αυξήσει από 42 σε 100 ξενοδοχεία έως το 2026, χάρη στις ισχυρές συναλλαγές και τη συνεχή ανάκαμψη της ζήτησης.

Σε μια ενημέρωση συναλλαγών για τους 12 μήνες που έληξαν στις 30 Σεπτεμβρίου, ανέφερε ότι οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 62 εκατομμύρια λίρες για τα ιδιόκτητα, μισθωμένα και παραχωρημένα ξενοδοχεία της, «επιδεικνύοντας ισχυρή ζήτηση για προσιτά ταξίδια, με ισχυρή δυναμική ανάπτυξης να συνεχίζεται το τρέχον έτος».

Ανέφερε ότι η περιορισμένη ζήτηση από εταιρικούς πελάτες και αναψυχής συνέχισε να αυξάνεται κατά τη διάρκεια του έτους καθώς τα ταξίδια άνοιξαν ξανά, οι εργαζόμενοι επέστρεψαν στα γραφεία και οι ευρωπαϊκές πόλεις είδαν την επιστροφή εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας.

Όπως υπογραμμίζεται στην «η αυξανόμενη εστίαση των καταναλωτών στην αξία, σε συνδυασμό με την κρίση του κόστους ζωής, σημαίνει ότι η εξαιρετικά προσιτή προσφορά του easyHotel συνεχίζει να έχει έντονη απήχηση στους πελάτες, υποστηρίζοντας τη συνεχή αύξηση του μεριδίου αγοράς, με παρόμοια έσοδα ανά διαθέσιμο δωμάτιο (Revpar) αυξήθηκε κατά 37%, σε ιδιόκτητο και μισθωμένο ακίνητο.»

Τα ξενοδοχεία της Γλασκώβης και της Βαρκελώνης επωφελήθηκαν από τον επαναπρογραμματισμό των διεθνών εκδηλώσεων, ενώ το easyHotel Croydon σημείωσε «εντυπωσιακή ανάκαμψη», επωφελούμενο από την αναζωπύρωση του διεθνούς τουρισμού στο Λονδίνο.

Τα νέα ακίνητα στην Οξφόρδη και στο Παρίσι (Charles De Gaulle Villepinte) απέδωσαν καλά και σημειώθηκαν «ιδιαίτερα ισχυρές συναλλαγές» στα ξενοδοχεία της Benelux, τα οποία σημείωσαν ρεκόρ πωλήσεων το καλοκαίρι του 2022.

51 νέα ξενοδοχεία ανοίγουν σε 13 διαφορετικές χώρες τους επόμενους 18 μήνες

«Η στρατηγική μας εστίαση στην προσφορά ξενοδοχείων χαμηλών εκπομπών άνθρακα, υψηλής ποιότητας, σε προσιτές τιμές έχει υποστηρίξει την ισχυρή ανάκαμψη των συναλλαγών το FY22, δήλωσε ο Karim Malak, διευθύνων σύμβουλος της easyHotel.

Σε μια πληθωριστική οικονομία, η δύναμη της επωνυμίας easyHotel και η ικανότητα μας να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετική αξία υπήρξαν βασικοί μοχλοί για την ανάπτυξη του μεριδίου αγοράς μας.

Το έτος μας οδήγησε επίσης σε μια σειρά από λειτουργικές και εμπορικές βελτιώσεις, οι οποίες θα μας βοηθήσουν για το 2023.
Συνεχίζουμε να προχωράμε τα φιλόδοξα αναπτυξιακά μας σχέδια για αύξηση της περιουσίας μας σε 100 ξενοδοχεία σε όλη την Ευρώπη έως το 2026.

Τους επόμενους 18 μήνες, προγραμματίζονται να ανοίξουν 51 ιδιόκτητα ξενοδοχεία σε 13 διαφορετικές χώρες».