Η κυβέρνηση της Ιταλίας, ανανεώνει για άλλα τέσσερα χρόνια τις συμβάσεις παροχής υπηρεσιών επεξεργασίας visa με την VFS Global σe Καμερούν, Γκάνα και Σαουδική Αραβία.

Η VFS Global με έδρα το Ντουμπάι είναι ένας κορυφαίος εξειδικευμένος σε θέματα outsourcing και τεχνολογικών υπηρεσιών για κυβερνήσεις και διπλωματικές αποστολές παγκοσμίως.

Η εταιρεία διαχειρίζεται τα διοικητικά και μη διακριτικά καθήκοντα που σχετίζονται με την έκδοση θεωρήσεων και διαβατηρίων για τις κυβερνήσεις πελατών της.

Είναι ο μεγαλύτερος εξειδικευμένος τομέας outsourcing και τεχνολογικών υπηρεσιών για κυβερνήσεις και διπλωματικές αποστολές παγκοσμίως, εξυπηρετεί σήμερα 58 κυβερνήσεις σε 129 χώρες με 2469 Κέντρα Εφαρμογών.

Επιπλέον, η VFS Global έλαβε πρόσφατα σύμβαση τριετούς διάρκειας για να παράσχει στους κατοίκους της Λιβύης επαρκείς υπηρεσίες θεώρησης της Ιταλίας, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2017, η εταιρεία υπέγραψε επίσης συμβόλαιο υπηρεσιών επεξεργασίας θεωρήσεων τεσσάρων ετών με την Πρεσβεία της Ιταλίας στο Κουβέιτ.

Η VFS Global εξυπηρετεί την κυβέρνηση της Ιταλίας από το 2004 και σήμερα προσφέρει για την χώρα υπηρεσίες θεώρησης σε 30 χώρες σε όλο τον κόσμο μέσω ενός δικτύου 68 Κέντρων Εφαρμογής Visa.