Δυναμικά επανέρχονται οι εορτασμοί για το Καρναβάλι μετά από τη διακοπή που προκάλεσε η πανδηνία του Covid.

Το ITB παραθέτει μερικούς από τους πιο διάσημους καρναβαλικούς προορισμούς για το 2023, από τις παγκοσμίου φήμης εκθέσεις του Ρίο ντε Τζανέιρο μέχρι το λιγότερο γνωστό θεαματικό θέαμα της Καραϊβικής.

Καρναβαλικοί προορισμοί 2023

  • Βραζιλία

Ξεκινώντας με το μεγαλύτερο φεστιβάλ στον κόσμο, οι εορτασμοί του Καρναβαλιού του Ρίο ντε Τζανέιρο επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια με την παρέλαση Samba από τις 17 έως τις 25 Φεβρουαρίου.

  • Τρινιντάντ και Τομπάγκο

Το καρναβάλι είναι ένα μεγάλο μέρος της κουλτούρας των νησιών της Καραϊβικής προσελκύοντας περισσότερους από 800.000 ανθρώπους. Φέτος θα πραγματοποιηθούν από τις 15 έως τις 22 Φεβρουαρίου.

  • Βέλγιο

Η εκδήλωση του Καρναβαλιού στο Binchehas χαιρετίστηκε ως Αριστούργημα της Προφορικής και Άυλης Κληρονομιάς της Ανθρωπότητας από την UNESCO. Η φετινή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως τις 21 Φεβρουαρίου.

  • Ιταλία

Η Βενετία είναι επίσης διάσημη για τον εορτασμό του Καρναβαλιού που χρονολογείται από το 1200. Φέτος, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 21 Φεβρουαρίου. Στο κανάλι Rio di Cannaregio θα πραγματοποιηθεί επίσης παρέλαση σκαφών και φωτός.