Σύνταξη: tourismtoday.gr

Για το Capsule T, το glamourous camping, δηλαδή το camping πολυτελείας, καθώς και για τα σχέδια της εταιρείας Campsaround, η οποία δραστηριοποιείται στον συγκεκριμένο τομέα, μιλά σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9 η Κατερίνα Κάμτση, συνιδρύτρια του Campsaround που άρχισε να καταγράφει τις πρώτες κρατήσεις το 2020.

«Το glamping είναι μία ανερχόμενη τάση. Ψηφίστηκε μία νομοθεσία τον Μάιο του 2020 σχετικά με αυτό. Το 2020 συμμετείχαμε στο Capsule T και κερδίσαμε το πρώτο βραβείο εκεί, όπου με το χρηματικό έπαθλο και τα workshops μας βοήθησε πάρα πολύ να μεγαλώσουμε την ομάδα μας και το 2021, πέρυσι, είδαμε την αγορά να ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Φέτος το καλοκαίρι φαίνεται να πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Φέτος λανσάραμε ένα καινούργιο μοντέλο, το οποίο αφορά το να νοικιάζεις και ιδιωτικούς χώρους πλέον», επισημαίνει η Κατερίνα Κάμτση. «Αυτό που θέλουμε να προσφέρουμε είναι οτιδήποτε αφορά τις εναλλακτικές διακοπές στη φύση να μπορεί κάποιος να το κλείσει μέσα από την πλατφόρμα μας», συμπληρώνει.

«Πέρα από τα workshops που γίνονταν καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος και είχαμε κάποιους συμβούλους από τον τουρισμό, οι οποίοι ήταν χρόνια εκεί, παίρναμε πραγματικό feedback από την αγορά, μας έλεγαν δηλαδή ακριβώς τι είναι αυτό που μπορεί να έπρεπε να προσαρμόσουμε. Είχαμε τους μέντορες, οι οποίοι επίσης είχαν πολύ μεγάλη εμπειρία από τον τουρισμό και μας βοήθησαν πολύ να κάνουμε μέχρι και αλλαγές στο προϊόν μας έτσι ώστε να το προσαρμόσουμε στην αγορά», τονίζει η συνιδρύτρια του Campsaround.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:

https://soundcloud.com/user-665020045/kamtsi-katerina-ston-chari